ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ PYTHON

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ PYTHON – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες του ομίλου  «Προγραμματισμός με Python», ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, με εξαίρεση τις εκπαιδευτικές επισκέψεις εκτός σχολείου λόγω πανδημίας.

Οι μαθητές εκπονούσαν εργασίες στη διάρκεια κάθε συνάντησης, όπως επίσης και εργασίες στο σπίτι, τις οποίες και κατέθεσαν με την λήξη του ομίλου.

Τον όμιλο επικούρησαν εξωτερικοί συνεργάτες οι οποίοι μετέφεραν στους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες εξειδικευμένες γνώσεις. Τους συνεργάτες ευχαριστήσαμε  δημόσια. Με τη χρονική σειρά που συμμετείχαν αυτοί ήταν:

  1. Μαμουλής Νικόλαος, Καθηγητής προγραμματισμού στην python στο Tμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Iωαννίνων..

  2. Τσαδήρας Αθανάσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πληροφοριακών συστημάτων στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

  3. Γιαννακίδης Χάρης, Μηχανικός Υπολογιστών και Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Διευθυντικό στέλεχος εταιρείας παραγωγής Eφαρμογών Λογισμικού

 Ιωάννινα 31/05/2021

Οι Συντονίστριες του Ομίλου

Αγγέλη Βασιλική                  Γερογιάννη Χαρά

Πληροφορικός                     Πληροφορικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *