ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Η Π.Ε.Π.Π.Σ. της Π.Δ.Ε. Ηπείρου προσκαλεί τους παρακάτω υποψηφίους εκπαιδευτικούς προκειμένου να αξιολογηθούν και μέσω της μοριοδοτούμενης συνέντευξης. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.Σ & ΠΕΙ.Σ. ΤΗΣ ΠΔΕ ΗΠΕΙΡΟΥ -ΟΡΘΟ

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.

ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Κατάθεση ενστάσεων των υποψηφίων εκπαιδευτικών για την πλήρωση των κενών θέσεων στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής

 Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Ε.Π.Π.Σ. για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (ΑΔΑ: ΩΔ2Σ46ΜΤΛΗ-ΖΟΕ/Α.Π. 75/ΕΕΠΠΣ/1-7-2020)  οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ένσταση κατά των προσωρινών αξιολογικών πινάκων ενώπιον του οικείου ΕΠ.Ε.Σ.

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση του σχολείου μας (mail@lyk-zosim.ioa.sch.gr )  από την Τετάρτη 15/7/2020 έως και την Παρασκευή 17/7/2020  στις 15.00 μ.μ.

Η εξέταση των ενστάσεων θα γίνει από το ΕΠ.Ε.Σ. και οι αναμορφωμένοι πίνακες θα αναρτηθούν   στην  ιστοσελίδα του σχολείου, της Π.Δ.Ε και της Ε.Ε.Π.Π.Σ. την Παρασκευή 24 Ιουλίου  2020 στις 12:00μ.μ. .

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Προσωρινός αξιολογικός πίνακας.

Προσωρινός αξιολογικός πίνακας υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση κενών θέσεων στα Π.Σ. Ιωαννίνων.    ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ_-ΠΡΟΤΥΠΟ-ΛΥΚΕΙΟ-ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ-ΣΧΟΛΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 2020

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 2020

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διεξήχθησαν στο Σχολείο μας στις 29-06-2020

για την εισαγωγή 08 μαθητών/τριών για την Α΄ τάξη του Προτύπου Λυκείου, είναι τα ακόλουθα: ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΔΡΑΣΗ: eTwinning – Let’s volunteer

 

 

 

Στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning σε συνεργασία με το Λύκειο Αγ. Αντώνιος – Lyceum Ag. Antonios, Limassol της Κύπρου και το ΓΕΛ Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης,  μαθητές του Β2 έκαναν καλλωπισμό του παρακείμενου πάρκου στο σχολείο μας.

Υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος

Γερογιάννη Χαρά και Αγγέλη Βασιλική

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Μετεγγραφές 2020-21: Οι νέες αντιστοιχίες των τμημάτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και το νέο πλαίσιο μετεγγραφών

Στο πλαίσιο της έναρξης των διαδικασιών υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020 οι υποψήφιοι να ενημερωθούν για τις νέες αντιστοιχίες των τμημάτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε περίπτωση μετεγγραφής καθώς και για το νέο πλαίσιο μετεγγραφών σύμφωνα με το Ν. 4692/2020, ΦΕΚ Α΄ 111/2020.

Ενημέρωση από την κ. Βασιλική Μαυροσκούφη, Εκπαιδευτικό ΠΕ86 με ειδίκευση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό    blogs.sch.gr/sepioa/

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Πανελλαδικές: Από 29 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020.

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και   την Παρασκευή 17 Ιουλίου  οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ θα πρέπει να συμπληρώσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο με τις Σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης που επιθυμούν να εισαχθούν .

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο  θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr , να μελετούν το Μηχανογραφικό  και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Δ Τ υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για 2020

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πανελλαδικές: Από 29 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Επιλογή Διδακτικού Προσωπικού για τοποθέτηση με θητεία σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Επιλογή Διδακτικού Προσωπικού protypa_peiramatika_0

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

Περισσότερα για τα εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων ΕΔΩ

Περισσότερα για τα εξεταστικά κέντρα μουσικών μαθημάτων ΕΔΩ

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020

Ως Εξεταστικό Κέντρο στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, για τη διεξαγωγή των εξετάσεων του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών  για μαθητές ΓΕ.Λ και μαθητές  ΕΠΑ.Λ   Σχ. Έτους  2019-2020, ορίζεται το Διδακτήριο του   2ου Γενικού Λυκείου «Γεώργιος  Σταύρου»  Ιωαννίνων

(Γεωργίου Παπανδρέου 4-6 Ιωάννινα, Τ.Κ.45444 τηλ. 2651027073, φαξ 2651027073).

Για την απόφαση πατήστε ΕΔΩ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 29-06-2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Εξεταστικά κέντρα: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

οδηγίες για μαθητές και γονείς

απαντητικό φύλλο

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Πρόγραμμα Υγ. εξέτασης και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 με έδρα τα Ιωάννινα

Η υγειονομική εξέταση και οι πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ως προς το ακαδημαίκό έτος 2020-2021ι θα διεξαχθούν από 29 Ιουνίου μέχρι και 10 Ιουλίου 2020 (εκτός Σαββατοκύριακου), στο Εθνικό στάδιο «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» (Φώτου Τζαβέλλα 18 ι τηλ. 26510-29168) και στο κολυμβητήριο του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων {8ης Μεραρχίας 24 ι τηλ. 26510-35603)ι σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:Υγ εξέτ πρακτική δοκιμασία υποψ ΤΕΦΑΑ_ΔΔΕ Ιωαννίνων

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2020-21

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγρα-φής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,
συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Για τη σχετική εγκύκλιο πατήστε ΕΔΩ

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Με την αριθ. πρωτ.: 2232.1/36725/2020/16-06-2020 Προκήρυξη Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκηρύχθηκε η εισαγωγή συνολικά 1.153 σπουδαστών/σπουδαστριών ( 613 Πλοιάρχων και 540 Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Εγγραφή χρήστη στο Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. (προϋπόθεση για καταχώρηση αίτησης ΑΕΝ) :  https://regusr.hcg.gr/

Ηλεκτρονική καταχώρηση αίτησης Α.Ε.Ν. :  https://eisaen.hcg.gr/

Σχετικό αρχείο: prokiriksiEisagogisAEN2020-2021Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών-σπουδαστριών στις ΑΕΝ 2020-2021 (ΑΔΑ: ΕΡΝΓ4653ΠΩ-ΦΥ0)

Πηγή ΚΕΣΥ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   blogs.sch.gr/sepioa/

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: κανονισμός εισαγωγής σπουδαστών/τριών για το 2020-21

ΚΥΑ Αριθμ. 2231.2-6/35739/2020 (ΦΕΚ Τεύχος B’ 2267/12.06.2020) – Κύρωση Κανονισμού Εισαγωγής Σπουδαστών/Σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριές μας.

 

Στα παιδιά μας που ξεκινάνε αύριο τις  πανελλαδικές εξετάσεις, ευχόμαστε  καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Ζωσιμαίας.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Υποβολή αιτήσεων για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

OI γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να εισαχθούν σε Πρότυπο Σχολείο το σχολικό έτος 2020-2021 καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης   gov.gr    (στην διαδρομή Εκπαίδευση/Εγγραφή σε σχολείο/Εγγραφή σε Πρότυπο / Πειραματικό Σχολείο) από σήμερα, 12 Ιουνίου έως και 20 Ιουνίου 2020. Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο σχολείο μας στις 29 Ιουνίου 2020.

Για τις διαθέσιμες θέσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα αιτήσεων της Δ.Ε.Π.Π.Σ..

Η ως άνω απόφαση έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Π.Π.Σ.  http://depps.minedu.gov.gr

Περισσότερα…….

Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ.) για το σχολικό έτος 2020-2021.

02 eisagwgi-sta-protupa-peiramatika-apofash

Ηλεκτρονικές αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ/ΛΥΚΕΙΑ

Ιούνιος 2020 –οδηγίες για μαθητές και γονείς

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

«Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων σχετικά με την ηλεκτρονική εφαρμογή e-εγγραφές»

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ.) για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής  e- εγγραφές. ( https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ). Προκειμένου να αποφευχθούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα, σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:
 Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές γίνεται με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως κηδεμόνας στο σχολείο. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλείστε: α. να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκτήσετε κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) ή β. να πραγματοποιήσετε την αλλαγή στοιχείων του κηδεμόνα άμεσα, δηλώνοντας ως κηδεμόνα τον γονέα/κηδεμόνα που διαθέτει κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Η αλλαγή θα γίνει στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια, μετά από επικοινωνία με τη σχολική μονάδα.
 Η διεύθυνση κατοικίας βάσει της οποίας θα εγγραφεί-κατανεμηθεί ο μαθητής/τρια είναι αυτή η οποία έχει δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα Myschool. Σε περίπτωση που δεν κατοικείτε πλέον στην ίδια διεύθυνση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε έγκαιρα με τη σχολική μονάδα όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια και να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά που θα σας ζητήσουν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.
 Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας είναι αυτή η οποία έχει ήδη δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα Myschool. Αν υπάρχει θέμα διόρθωσης, παρακαλείστε να την πραγματοποιήσετε άμεσα στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια μετά από επικοινωνία με τη σχολική μονάδα η οποία θα σας ενημερώσει για τις απαραίτητες διαδικασίες.
 Ο Αριθμός Μητρώου μαθητή/τριας αναγράφεται σε έγγραφα από το σχολείο, όπως η
βαθμολογία της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο τέτοιο
έγγραφο στη διάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο να σας δώσουν τον
αριθμό.
 Η κατανομή των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης σε Γενικά Λύκεια γίνεται σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας τους από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατά συνέπεια, για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη χωροταξική κατανομή μπορείτε να καλείτε στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή e-εγγραφές δεν διατηρεί αρχείο αιτήσεων προηγούμενων ετών. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όλα τα στοιχεία που έχουν καταχωριστεί διαγράφονται.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής, θα ενημερωθείτε με νεότερη εγκύκλιο.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εγγραφές των μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2020-21.

Από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών
Π.Ε. και Δ.Ε.

.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε