Επαναλειτουργία σχολείου: Α και Β τάξη

Τα παιδιά μας επέστρεψαν στο σχολείο!!!!!     

Όχι όλα, αλλά πολλά!!!!!!

Αφού τηρήσαμε όλες τις οδηγίες των αρμοδίων για την ασφαλή επάνοδο όλων μας – εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών -σκεφτήκαμε να αξιοποίησουμε κάθε εμπειρία, γνώση και ιδέα των εκπαιδευτικών μας στην επαναλειτουργία του σχολείου μας.

Γεννήθηκε λοιπόν η ιδέα των υπαίθριων μαθημάτων.

Πάντα κάνουμε μαθήματα την άνοιξη στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου μας, καθώς είναι παραπάνω από κατάλληλοι!!!!!!!

Τώρα όμως αξιοποίησαμε και την εμπειρία του μαθηματικού του σχολείου μας κου Βαρούχα  (καθώς εφαρμόζει αυτήν την τακτική στην καλοκαιρινή κατασκήνωση της Μαθηματικής Εταιρείας ως διευθυντής).

Με τη στήριξη της Σχολικής Επιτροπής αποκτήσαμε τους κατάλληλους πίνακες, χρησιμοποιήσαμε καρέκλες που ήδη βρίσκονταν στο σχολείο μας και ……………………… έτοιμη η υπαίθρια τάξη μας!!!!!

Εκτός από τους εκπαιδευτικούς μας και  τα παιδιά μας αγκάλιασαν αμέσως τη νέα αυτή συνήθεια, καθώς τώρα είναι πιο σωστά οργανωμένη και συνδυάζει τη διδασκαλία με την αίσθηση της ασφάλειας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας σήμερα.

Εκδρομή Α και Β τάξης

Τώρα που το σχολείο μας ξανάνοιξε ήρθε η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σας στιγμές και εμπειρίες μας από την 4ήμερη εκδρομή των παιδιών μας – η οποία μπορεί να έγινε 3ήμερη λόγω ειδικών συνθηκών – αλλά ήταν κατά γενική ομολογία μία πάρα πολύ ωραία εκδρομή.

Τα παιδιά έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και όπου πήγαμε άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αποκόμισαν τα καλύτερα σχόλια κατά γενική παραδοχή.

Όλοι μαζί ταξιδέψαμε στο Βόλο, στο Πήλιο και  γνωρίσαμε τα χωριά του.  Φάγαμε, διασκεδάσαμε, ήρθαμε σε επαφή με τη φύση, με μουσεία και δεθήκαμε σαν μια μεγάλη οικογένεια.  Γελάσαμε και μιλήσαμε πολύ.

Αποκομίσαμε εντυπώσεις και αναμνήσεις κατάλληλες για μια σχολική εκδρομή.

Τα απόλυτα συνεργάσιμα παιδιά μας συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: κ.κ. Ζαφειριάδου, Χαλβαντζή, Σταυρίδης και η διευθύντρια του σχολείου.

Δεν σκεφτήκαμε στιγμή πως ίσως να είμαστε άτυχοι που η επιστροφή μας επισπεύθηκε!!!

Σκεφτήκαμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί που περάσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τόσες όμορφες μέρες!!!!!!!

 

 

Στρατιωτικές σχολές

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ_2020 ΑΔΑ 6ΟΑΖ46ΜΤΛΗ-Ψ70 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ_2020_ΑΔΑ Ω1Τ24653ΠΩ-7Μ1 (1) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ_2020_ΑΔΑ Ω1Τ24653ΠΩ-7Μ1 (2) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ_2020_ΑΔΑ Ω1Τ24653ΠΩ-7Μ1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ_2020_ΑΔΑ 6Δ0Ρ6-ΓΓΑ (1) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ_2020_ΑΔΑ 6Δ0Ρ6-ΓΓΑ

Πανελλαδικές εξετάσεις

ΕΞΕ – 54285 – 2020 – Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ_2020_ΑΔΑ 6Δ0Ρ6-ΓΓΑ