Ώρες και ημέρες που δέχονται οι διδάσκοντες

Ώρες και ημέρες που δέχονται οι διδάσκοντες κατά το σχολικό έτος 2017-2018

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

09.05-

09.50

 

 

ΛΥΜΠΕΡΗ ΒΑΡΕΛΑ

10.00-10.45

 

ΚΑΤΣΑΜΠΑ

ΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

10.55-11.40

 

 

ΠΡΑΣΣΑ

ΚΩΣΤΟΜΟΙΡΗ

ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ

ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ

 

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

11.50-

12.30

 

 

ΦΕΡΕΣΙΔΗ

ΒΑΡΟΥΧΑΣ

 ΔΟΥΜΕΝΗ

12.40-13.25

 

 

ΜΗΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Δ/ντρια κ. Μανώλη δέχεται όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας

Σύλλογος γονέων

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2017-2018 αποτελείται από τα εξής μέλη:

Πρόεδρος:  κ. Ζάχου Ειρήνη

Αντιπρόεδρος: κ. Μπιτζάνη Ευγενία

Γραμματέας: κ. Μάμαλη Ντίνα

Ταμίας: κ. Στεργίου Λόλα

Μέλη: κ. Σταμέλου Κυριακή, κ. Ντάλαρη Βίκη

Εκδρομή Γ Λυκείου

                     ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ  2017-2018

                                                   ΠΡΑΞΗ 1η

Στη Βουλιαγμένη και στο Γραφείο της Διεύθυνσης του  ΓΕΛ Βουλιαγμένης, σήμερα Τετάρτη 1/11/2017 και ώρα 13:30 μ.μ συγκροτήθηκε η Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού που θα γίνει την Πέμπτη 2/11/2017  και ώρα 13:30 μ.μ., στο γραφείο της Διευθύντριας σύμφωνα με την αναρτημένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων με αρ. πρωτ. 179/26-10-2017.

Γι αυτό συντάχθηκε η παρούσα  πράξη και υπογράφεται.

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΤΑ ΜΕΛΗ

 

ΠΡΑΞΗ  2Η

Στη Βουλιαγμένη και στο Γραφείο της Διεύθυνσης του ΓΕΛ Βουλιαγμένης, σήμερα Πέμπτη 2/11/2017 και ώρα 13.30 μ.μ συνήλθε σε σώμα, η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού για την ανάδειξη ταξιδιωτικού γραφείου στο οποίο θα ανατεθεί πραγματοποίηση της πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄ τάξης, στα Χανιά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.458/12-10-2017 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε.

Η επιτροπή, αρμόδια για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών, αφού εξέτασε ενδελεχώς αν οι προσφορές που υποβλήθηκαν πληρούσαν τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί από το Σχολείο και αναγράφονταν στην προκήρυξη και αφού έλαβε υπ όψιν την ποιότητα και την ασφάλεια των ξενοδοχείων και των μέσων μεταφοράς, σε σχέση με την προσφερόμενη τιμή, το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα επισκέψεων καθώς και την εμπειρία και αξιοπιστία του ταξιδιωτικού γραφείου

Α π ο φ ά σ ι σ ε

ομόφωνα την ανάθεση της πραγματοποίησης της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο Happy days

Η προσφερόμενη τιμή κατ άτομο είναι: Διακόσια εβδομήντα πέντε(275) ευρώ για το ξενοδοχείο «Πανόραμα», πέντε αστέρων με πρωινό και δείπνο καθημερινά σε μπουφέ εντός του ξενοδοχείου, από 13 έως 19 Δεκεμβρίου 2017, στη πόλη των Χανίων.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία που υπέβαλαν προσφορές ήταν τα εξής:

  1. Happy days με προσφερόμενη τιμή 275 ευρώ για Πανόραμα
  2. Zorpidis με προσφερόμενη τιμή  293 ευρώ για Πανόραμα
  3. Spalas travel με προσφερόμενη τιμή  280 ευρώ Πανόραμα
  4. AtHolidaysμε προσφερόμενες τιμές 290 ευρώ για  Πανόραμα
  5. Manessis με προσφερόμενη τιμή 295 ευρώ για Πανόραμα

Η επιτροπή βασιζόμενη στη ρητή ακολουθία όλων των αναφερομένων στην προκήρυξη προδιαγραφών επέλεξε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Γι αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΑ  ΜΕΛΗ

Δραστηριότητες Νοεμβρίου 2017

  • Στις 3/11 οι μαθητές της Α και Β τάξης ενημερώθηκαν από τη ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ για την ανακύκλωση λαμπών που μπορεί να γίνει στο σχολείο και το όφελος που έχει το περιβάλλον από μια τέτοια δράση. Την ενημέρωση οργάνωσε η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας και οι υπεύθυνες καθηγήτριες. Οι μαθητές και οι καθηγητές αρχίσαμε ήδη να γεμίζουμε τον κάδο της Φωτοκύκλωσης.

 

  • Στις 6/11 και  10/11 όλοι οι μαθητές του σχολείου μας ενημερώθηκαν για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από δύο εξαιρετικές επιστήμονες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, μια γιατρό και μια επισκέπτρια υγείας.  Παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση και έθεσαν ερωτήματα για τα οποία πήραν άμεσα τεκμηριωμένες απαντήσεις οι οποίες θα τους βοηθήσουν στη ζωή τους.

Διεθνείς Δράσεις 2017-2018

Διεθνείς Δράσεις 2017-2018

Στο πλαίσιο των διεθνών δράσεων που αναπτύσσει το σχολείο μας, την Τρίτη 24-10-2017, υποδεχτήκαμε αντιπροσωπεία του νορβηγικού σχολείου Mysen.

Στην ημερίδα συμμετείχε ολόκληρη η σχολική κοινότητα: εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στο σχολείο, παρουσιάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, παραδοσιακούς χορούς και γαστρονομικές ανταλλαγές. Αποχαιρετήσαμε τους νορβηγούς φίλους μας με την υπόσχεση να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Κωνσταντέλλος και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Νικηφοράκη.

Δραστηριότητες Οκτωβρίου 2017

Δραστηριότητες Οκτωβρίου 2017

Στις 18-10-2017 το σχολείο μας πραγματοποίησε τις παρακάτω διδακτικές επισκέψεις:

Στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτική Παιδεία οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Λυκείου επισκέφτηκαν το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτική Παιδεία οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Λυκείου επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων.

Στο πλαίσιο του μαθήματος Ιστορία Κοινωνικών Επιστημών οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου επισκέφτηκαν το Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944.

Στις 4-10-2017 έγινε η διοργάνωση της 4ης Πανελλήνιας Αθλητικής Ημέρας από την καθηγήτρια Φ.Α. κ. Κωστομοίρη.  Έγιναν αθλητικοί αγώνες από ομάδες μαθητών και παρουσίαση βασικών τεχνικών του πινγκ – πονγκ από προπονητές και αθλητές του Άρη Βούλας στους μαθητές του σχολείου μας.

Euroscola 2018

Δύο μαθήτριες του σχολείου μας, η Αναστασάκη Άρτεμις της Β τάξης και η Μουρίκη Μαρκέλλα της Γ τάξης διακρίθηκαν στο διαγωνισμό EUROSCOLA και θα ταξιδέψουν στο Στρασβούργο για να παρακολουθήσουν την Ημερίδα που διοργανώνει το Ευρωκοινοβούλιο και να συμμετέχουν στις εργασίες της τον Ιανουάριο του 2018.

Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά μας.