Αρχική » Α' ΤΑΞΗ ΓΕ.Λ » ΑΛΓΕΒΡΑ Α » Πέντ5 διαγωνίσματα Προσομοίωσης 2025 στην Άλγεβρα Α΄ και Β΄ Γε.Λ από τη lisari team

Πέντ5 διαγωνίσματα Προσομοίωσης 2025 στην Άλγεβρα Α΄ και Β΄ Γε.Λ από τη lisari team

5 tests Lisari Team(κλικ στην εικόνα)

Η ομάδα μας, lisari team και φέτος ετοίμασε 5 διαγωνίσματα για μια άρτια προετοιμασία των μαθητών για τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις 2025 στην Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Τα διαγωνίσματα είναι προσομοίωσης, όχι μόνο στο όνομα, αλλά και στην πράξη. Δεν περιέχει ερώτηση ορισμού όπως ορίζουν οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και τα θέματα 2 και 4 είναι ατόφια από την Τράπεζα Θεμάτων, δηλαδή είναι διαγωνίσματα ίδιου στυλ και ύφους με τα διαγωνίσματα που θα αντιμετωπίσει ο μαθητής στο σχολείο του.

Τα δέκα διαγωνίσματα προσομοίωσης τα αφιερώνουμε στο αγαπητό μέλος της lisari team Χρήστο Μαρούγκα που μας άφησε νωρίς [20.11.1962 έως 10.5.2025]. Καλό παράδεισο φίλε μου.

CC BY 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *