I like maths

Οδηγός Επανάληψης Γ΄ Λυκείου – Μ. Στεργίου, Χ. Νάκης

 

 

Το παρακάτω μήνυμα ανακτήθηκε απ το FB την 22.01.18 και ώρα 18:40.

Ο κ. Μπάμπης Στεργίου γράφει :

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ- ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

«Αγαπητοί συνάδελφοι !

Κλείνουμε φέτος 20 χρόνια συγγραφικής πορείας στο χώρο των μαθηματικών, χρόνια γεμάτα δημιουργίας, μόχθου αλλά και ευχαρίστησης , χάρη κυρίως στην δική σας στήριξη και εκτίμηση. Πάνω από όλα, αυτό που κάνει θετικό τον απολογισμό αυτής της μακράς και επίπονης διαδρομής , είστε όλοι εσείς, οι ανά την Ελλάδα φίλοι που αποκτήσαμε, που επικοινωνούμε σε κάθε ευκαιρία και λέμε από καρδιάς δυο αληθινές κουβέντες. 

Την επέτειο αυτή συνδέουμε με την έκδοση ενός επαναληπτικού βιβλίου για την Γ΄ Λυκείου. Στην εικόνα βλέπετε το βιβλίο του ΜΑΘΗΤΗ, που πολύ σύντομα θα συνοδεύεται και από το βιβλίο του ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

Το βιβλίο του μαθητή, με 256 σελίδες και μεγέθους Α4, περιέχει όσα πρέπει να κάνει ή να ξέρει ένας μαθητής στο στάδιο της επανάληψης , για να πάει με αξιώσεις στις εξετάσεις .Έχει κυρίως σχολικό προσανατολισμό, με βαθύτερες όμως προεκτάσεις που αγγίζουν όχι μόνο το μέσο αλλά και τον άριστο μαθητή.

Η τιμή του, τιμή κόστους , για μαθητές , θα είναι 5 Ευρώ ,μόνο μέσω όμως επικοινωνίας των καθηγητών τους (φροντιστών και μη) με τους συγγραφείς στο stergiounakis@gmail.com

Στα πολύ περιορισμένα κέντρα διάθεσης που θα ορίσουμε , κυρίως για να εξυπηρετήσουμε τους μακρινούς φίλους, η τιμή θα είναι περίπου 8 ευρώ ,λίγο ίσως φθηνότερο με την έκπτωση, χωρίς το κόστος αποστολής.

Προς το παρόν, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα : 210 3301 251 (Ιωσήφ , Σαββάλας , Αθήνα) και 22210 93923 (Γιώργος , Χαλκίδα).

Ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος τρόπος να το αποκτήσετε εύκολα , χωρίς περιττά έξοδα, και να το χαρίσετε στους μαθητές σας ! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι ένα πραγματικό δώρο , που θα το χαρείτε και εσείς και εκείνοι, ειδικά όσοι θέλετε να δείτε τους πιο μέτριους μαθητές να φτάνουν στον κρίσιμο βαθμό της επιτυχίας.

Για σας , τους συναδέλφους, θα ακολουθήσει σύντομα το ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με τις πολύ αναλυτικές λύσεις, αλλά και πρόσθετο υλικό.
Θα σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά αμέσως μετά την έκδοσή του, προς τα τέλη του μήνα.
Σας ευχαριστούμε για την πολύχρονη συνεργασία και αγάπη και ευχόμαστε να είστε καλά.
Καλή επιτυχία στους μαθητές σας !!!»

Στις 22.02.18 ο κ. Στεργίου έγραψε στο fb: 

«Αγαπητοί φίλοι γεια σας και καλή Σαρακοστή !

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ είναι από σήμερα στα χέρια μας. Δεν ξέρουμε αν είμαστε χαρούμενοι ή προβληματισμένοι(μάλλον …. συγκρατημένοι) – αυτό γίνεται άλλωστε σε καθέναν που δίνει δημόσια κάποια εργασία του- είμαστε όμως ικανοποιημένοι γιατί οι μαθητές θα μπορούν να έχουν στα χέρια τους συγκεντρωμένη τη θεωρία με απαντήσεις , τα θέματα όλων των προηγούμενων ετών αλλά και όλα, όσα γράψαμε στο αρχικό μήνυμα. Το σχολικό βιβλίο έχει καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό(ποτέ δεν εξαντλείται) και έχουν γίνει αρκετές παρατηρήσεις που αφορούν το θέμα Α.Τα 190 θέματα που περιέχονται και τα πάνω από 30 θέματα των εξετάσεων, νομίζω ότι δίνουν στον επιμελή μαθητή τη δυνατότητα να έχει μια πολύ καλή επίδοση στις εξετάσεις.Διπλή τιμή διάθεσης ( 8 και 5) ήταν αδύνατη στη διακίνηση-λογαριάζαμε χωρίς τον …ξενοδόχο- οπότε επιλέχθηκε η μέση λύση.

Από το Δεσίπρη στη Χαλκίδα και το Σαββάλα στην Αθήνα, οι ενδιαφερόμενοι με την έκπτωση θα μπορούν να το έχουν στην τιμή των 6,5 περίπου ευρώ. Θα θέλαμε να το έχετε στην τιμή κάτω του κόστους ( πχ 5 ευρώ) , αλλά κανένας βιβλιοπώλης δεν αναλαμβάνει- με το δίκιο του- να διακινήσει ένα βιβλίο δωρεάν.

Όσοι είστε στην Αττική περνάτε από το βιβλιοπωλείο Σαββάλας στην πρώτη ευκαιρία.

Το ίδιο και όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπόλοιποι επικοινωνήστε ή απευθείας με τους διακινητές στα τηλέφωνα που δώσαμε στο αρχικό μήνυμα ή γράψτε στο γνωστό stergiounakis@gmail.com με πλήρη στοιχεία για να προωθήσουμε το μήνυμά σας στους διακινητές και να σας εξυπηρετήσουν όσο καλύτερα , φθηνότερα και γρηγορότερα γίνεται.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές σας και σεις να είστε καλά για να περάσετε μαζί τους ωραίες στιγμές συνεργασίας.

Η επαφή με τους έφηβους είναι πάντα προνόμιο και ευτυχία για όσους μπορούν να την έχουν αλλά και για όσους την υπομένουν !»

 

Εύχομαι ολόψυχα στους συγγραφείς , καλοτάξιδο και στους μαθητές Καλή Μελέτη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Σαν σήμερα

  1. 18/11/1307: Ο θρυλικός ελβετός πατριώτης Γουλιέλμος Τέλος σημαδεύει με το τόξο του και από απόσταση 50 μέτρων πετυχαίνει το μήλο στο κεφάλι του γιου του, κερδίζοντας το στοίχημα που είχε βάλει με τον αυστριακό κατοχικό διοικητή Χέρμαν Γκέσλερ.

Μπες και Δεν θα χάσεις !