Απρ 20 2012

Άρθρα του/της Γυμνάσιο Μακρακώμης

Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν φίλο που οδηγεί επικίνδυνα το μηχανάκι του, της Παναγιώτας Παπαρούπα

Κάτω από: Φιλολογικά

Μιχάλη, σε χαιρετώ!

Πώς είσαι; Κεφάτο σε είδα σήμερα… Παραλίγο να πάρεις στο λαιμό σου τη γριούλα που περπατούσε στο δρόμο αμέριμνη! Πού να ήξερε ότι θα περνούσες εσύ από κει για να κρυφτεί;

Σου έχω πει πολλές φορές πως η οδήγηση είναι σοβαρή υπόθεση και έχει ευθύνη. Δεν είσαι στην αυλή σου με το τηλεκατευθυνόμενο! Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που κυκλοφορούν γύρω σου κι έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν με ασφάλεια κι όχι να κοιτούν με τρόμο μήπως εμφανιστείς εσύ από το αντίθετο ρεύμα τρέχοντας σαν τρελός…

Αν δεν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τη συνύπαρξή σου με τους άλλους ανθρώπους, άσε το μηχανάκι. Πάρε καλύτερα πατίνι! Είναι πιο ακίνδυνο!!!

Παναγιώτα

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση