Ιούλ 09
17

Το 2012…

Κάτω από (Youtube, κινηματογράφος, Χιούμορ) από στις 17-07-2009 και με ετικέτα ,

Έχει και τρώγεται η φίλη μου η Mayte, με τους Μάγια και το τέλος του κόσμου. Βέβαια, της κάνει καλό μιάς και έχει κάνει ένα σωρό ταξίδια, έχει γυρίσει τον κόσμο, τον οποίο επίσης έχει αναστατώσει και είναι καθ΄ολα έτοιμη για το “μεγάλο ταξίδι”. Εψές, ήρθε στο σπίτι μου και μου ¨πέταξε” κυριολεκτικά στο πρόσωπο την παρακάτω είδηση:
Σύμφωνα με τους Μάγια, μας μένουν τρία χρόνια μέχρι το τέλος του κόσμου που θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, καθώς σε εκείνη την ημερομηνία τελειώνει το ημερολόγιο τους. Αυτό είναι και το θέμα της πολυαναμενόμενης ταινίας “2012”, η οποία παρουσιάζει την βιβλική καταστροφή με ιδιαίτερα εντυπωσιακό και… καταστροφικό τρόπο που προκαλεί δέος! Η ταινία φτιάχτηκε από τους δημιουργούς του “Independence Day” & “The Day After Tomorrow” και θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου 2009. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το ισοπεδωτικό πρώτο HD trailer της ταινίας!
Σας το παραθέτω λοιπόν.

Πάντως, όποιος έχει βάσιμες πληροφορίες για κάτι τέτοιο, τον παρακαλώ να  μου τις πεί για να σταματήσω να πληρώνω….δάνεια!!!

 



1 σχόλιο στο “Το 2012…”

  1.   terracomputerata είπε:

    Ηγγικεν η ώρα. Μετανοείτε αμαρτωλοί!

Αφήστε μια απάντηση