Ιούν 09
23

Τα δικαιώματα των επιβατών…

Κάτω από (Ελλάδα) από στις 23-06-2009

Στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των επιβατών που διακινούνται με πλοία της ακτοπλοΐας ξεκινά από σήμερα σε πρώτη φάση στο λιμάνι του Πειραιά η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιβατών, καθώς και με κατάλογο των προϊόντων που πρέπει να πωλούνται σε προκαθορισμένες τιμές.

Σύμφωνα με τα φυλλάδια αυτά, οι επιβάτες έχουν μεταξύ άλλων δικαίωμα: * Να τους επιστραφεί ολόκληρος ο ναύλος του εισιτηρίου σε περίπτωση που ακυρώσουν το ταξίδι τους ως και 14 ημέρες πριν από τον απόπλου.

ploia.jpg* Να τροποποιήσουν το εισιτήριό τους ως και 24 ώρες πριν από τον απόπλου.

* Να υπαναχωρήσουν και για αποζημίωση να λάβουν το αντίτιμο του εισιτηρίου σε περίπτωση που το πλοίο καθυστερήσει να αναχωρήσει από το λιμάνι λόγω βλάβης.

* Να λάβουν αποζημίωση τριπλάσια της αξίας του ναύλου σε περίπτωση που δεν τους επιτραπεί η επιβίβαση στο πλοίο ενώ διαθέτουν εισιτήριο.

Επίσης οι επιβάτες που μετακινούνται με πλοία εσωτερικών γραμμών μπορούν να αγοράζουν από τα κυλικεία των πλοίων μια σειρά προϊόντων σε προκαθορισμένες τιμές.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ
Νερό 500 ml 0,50 Νερό 750 ml 0,75 Τοστ με τυρί 1,60 Τοστ ζαμπόν- τυρί1,80 Σάντουιτς με τυρί1,50 Σάντουιτς με ζαμπόν- τυρί1,70 Καφές μονός ελληνικός1,60 Καφές μονός γαλλικός1,60 Καφές μονός εσπρέσο 1,70 Καφές φραπέ 1,60 Τσάι σε ρόφημα 1,60

 



Αφήστε μια απάντηση