Ιούλ 08
25

Σαββατογεννημένη…

Κάτω από (Βιβλία) από στις 25-07-2008 και με ετικέτα ,

malvina.jpg Λείπει η Μαλβίνα Κάραλη απο τη καθημερινή ζωή των νεοελλήνων! Δυστυχώς η «γειτονιά των αγγέλων» είναι αχόρταγη! Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα είχε να πεί «ο στόμας» της με όλα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας. Γι αυτό ήταν και δυσάρεστη στους καρεκλοκένταυρους της ελληνικής πολιτικής. Ένα πνεύμα ανήσυχο, μια παρουσία με θέσεις, λόγο, χιούμορ. Γλωσσοπλάστης. Ξεχνιέται το «ΙΕΚ Τάπερμαν»;
Κυκλοφορεί το ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ– Τα τελευταία κείμενα της Μαλβίνας, απο τις εκδόσεις Τσαγκαρουσιάνος.
Στο νου μου έρχονται τα «λόγια» της Κικής Δημουλά: «…εδώ στα επίγεια οργιάζει ανεξέλεγκτη η εγκατάλειψη/ ότι ολόκληρη ψυχή που ανηγέρθη για να προσφέρει στο φθαρτό στέγη και ευημερία, μένει άδεια/ άνθρωποες δεν πατάει εκεί μέσα/ εξαφανισμένος/ χρωστάει ένα σωρό κοινόχρηστα/ ώς πότε θα καλύπτουν το έλλειμμα τα …όνειρα;/ τσοντάρουν βέβαια και οι νεκροί/ ως πότε θα υπάρχουνε και αυτοί;/ …Στείλε άνθρωπο…»

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση