«Εγγραφές στο αναβαθμισμένο Ολοήμερο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων για το Σχ. Έτος 2022-23»

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες του 23ου Νηπιαγωγείου Λάρισας σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το νέο σχολικό έτος (2022-2023) τίθεται σε εφαρμογή νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Νηπιαγωγείου, σύμφωνα με το οποίο στον διδακτικό χρόνο του ισχύοντος ολοήμερου προγράμματος, προστίθενται επιπλέον (2) διδακτικές ώρες διάρκειας τριάντα (30) λεπτών η κάθε μία. Πρόκειται για την 5η διδακτική ώρα στην οποία εντάσσεται ανάπαυση/ελεύθερο παιχνίδι, καθώς και για την 6η διδακτική ώρα, η οποία δύναται να αξιοποιείται για ελεύθερο και οργανωμένο παιχνίδι και ανατροφοδότηση με το πέρας του ολοήμερου προγράμματος.

Η αποχώρηση των μαθητών και των μαθητριών του ολοήμερου Νηπιαγωγείου λαμβάνει χώρα ή στις 16:00 με το πέρας της 4ης διδακτικής ώρας ή στις 17:30 με τη λήξη του προγράμματος.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι όλοι οι μαθητές και μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα, ανεξαρτήτως κοινωνικών ή άλλων κριτηρίων.

Σας επισυνάπτω την ανάλογη αίτηση την οποία αφού συμπληρώσετε θα τη στείλετε (είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης) στο νηπιαγωγείο έως 15-9-2022.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Η προϊσταμένη

Αντωνίου Ελισάβετ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων