«Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον κ. Μισκάκη»

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Χαλκηδόνας ευχαριστούν ολόψυχα τον κ. ΜΙΣΚΑΚΗ Ιωάννη για την ευγενική του προσφορά  στο σχολείο μας.

Κύριε ΜΙΣΚΑΚΗ η μεγάλη σας προσφορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σχολείο μας είναι ανεκτίμητη. Εδώ και αρκετά χρόνια η αίθουσα των υπολογιστών δεν πληρούσε τις προδιαγραφές για να γίνεται το μάθημα της πληροφορικής στους μαθητές μας όπως έπρεπε.   Το κράτος λόγω οικονομικής κρίσης αδυνατούσε να αντικαταστήσει τους παλιούς χαλασμένους υπολογιστές. Οι διάφοροι φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί που απευθυνθήκαμε, μαζί με την διεύθυνση του σχολείου, δεν αναλάμβανε έστω την αναβάθμιση όσων ήταν λειτουργικοί ,με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του μαθήματος.  Η προσφορά σας σε ολοκαίνουριους υπολογιστές για αναβάθμιση και συντήρηση των χρηστικών υπολογιστών είναι ανεκτίμητη.  Έτσι η αίθουσα των υπολογιστών έγινε πόλος έλξης των μαθητών για την ηλεκτρονική τεχνολογία .

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ο καινούριος χρόνος να σας ανταποδώσει με αγάπη ,υγεία και δημιουργικότητα κάθε σας βήμα.

DSCN0094

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Α1, Α2, Ανακοινώσεις, Β1, Β2, Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to «Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον κ. Μισκάκη»

  1. Ο/Η ΛΙΝΑ ΠΕΤΓΑΖΛΗ λέει:

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.