«Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενόψει των Χριστουγέννων»

Στα πλαίσια των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΧ) υπο την αιγίδα του Δήμου Χαλκηδόνος συγκεντρώνει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, τα οποία θα διανεμηθούν απο τις δομές του Οργανισμού σε καταγεγραμμένους δημότες μας που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει ένθερμα και το σχολείο μας και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση όλων έτσι ώστε μέχρι και την Παρασκευή 18/12  να  συγκεντρώσουμε τρόφιμα για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!!!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Α1, Α2, Ανακοινώσεις, Β1, Β2, Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.