Οδοντιατρικός έλεγχος στο σχολείο μας

Αγαπητοί  γονείς  &  κηδεμόνες

Στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 ολοήμερα δημοτικά σχο-  λεία και 150 σχολεία απομακρυσμένων περιοχών- Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά» επισκέφτηκε το σχολείο μας η οδοντίατρος  κ. Παραλικάκη Στεφανία μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Πέλλας με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών της Β΄ τάξης για τις νόσους του στόματος και πώς να το φροντίζουν. Ακολούθησε οδοντιατρική εξέταση και φθορίωση.

Η παραπάνω οδοντίατρος προσφέρθηκε εντελώς εθελοντικά, και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό, να επισκεφθεί ξανά το σχολείο μας στις 11/4/2013 και αφού ενημερώσει τους μαθητές όλου του σχολείου μας για τη διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών να εξετάσει προληπτικά και  τους μαθητές των υπολοίπων τάξεων

Εφόσον δέχεστε το παιδί σας να συμμετάσχει στην εξέταση, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία με την υπογραφή σας.

Ο/Η ………………………………………………………………………………………….γονέας/κηδεμόνας  του/της……………………………………………………….μαθητή/τριας  της  …… τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χαλκηδόνας , επιθυμώ να συμμετάσχει το παιδί μου:

* στην οδοντιατρική εξέταση

­για περισσότερες πληροφορίες :   www.geradontia.gr

Για το Σύλλογο διδασκόντων

Ο  Διευθυντής

Ψυχλούδης  Κων/νος

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.