«ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ»

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχόμαστε σε εσάς και στις οικογένειές σας Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη, χαρά, αισιοδοξία, υπομονή και οικογενειακή ευτυχία.

Τη Δευτέρα 11/01/2021 ξεκινούν πάλι τα μαθήματα κανονικά. Η προσέλευση των μαθητών μας θα γίνεται από τις 08:00 – 08:10 π.μ. στον προκαθορισμένο χώρο της αυλής. Η αποχώρηση θα γίνεται ως εξής: οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών θα αποχωρούν από την Κεντρική (νότια) είσοδο. Οι μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξεων με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών θα αποχωρούν από τη Δυτική είσοδο (των εκπαιδευτικών). Οι μαθητές των Δ΄, Ε, και ΣΤ΄ τάξεων που συνοδεύονται αφού αποχωρήσουν από τη Δυτική είσοδο θα συναντούν τους γονείς τους μπροστά στην Κεντρική είσοδο και θα αποχωρούν. Επίσης όσοι από αυτούς τους μαθητές έχουν μικρότερα αδέρφια που συνοδεύουν θα τα περιμένουν έξω από το σχολείο στην Κεντρική είσοδο όπως και οι άλλοι συνοδοί. Θα σας παρακαλούσαμε πολύ κατά την προσέλευση και αποχώρηση  των μαθητών να μην  παραμένετε έξω από το σχολείο αρκετή ώρα καθώς επίσης και να τηρείτε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) κατά του COVID -19. Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να φορούν συνέχεια τη μάσκα τους και να έχουν και δεύτερη εφεδρική μαζί τους. Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεχτικοί για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τους γύρω μας. Επίσης, τη Δευτέρα ξεκινά η σίτιση για αυτό θα παρακαλούσαμε οι μαθητές που σιτίζονται να έχουν μαζί τους σακούλα για να παραλάβουν τα φαγητά.

Μετά από επείγουσες οδηγίες του ΥΠΑΙΘ για την προστασία όλων μας από τον κορονοϊό καθώς και από τις εποχιακές ιώσεις θα θέλαμε επίσης να σας επισημάνουμε τα εξής:
1. Μαθητές οι οποίοι νιώθουν οποιαδήποτε αδιαθεσία ή είναι εμπύρετοι θα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι τους και να επιστρέφουν στο σχολείο μόνο μετά την πλήρη υποχώρηση των συμπτωμάτων ή μετά την πάροδο 24 ωρών από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών).
2. Σε οποιαδήποτε απουσία μαθητή από ασθένεια θα πρέπει να γίνεται ιατρική αξιολόγηση (ειδικά αν έχει συμπτώματα κορονοϊού) και να ενημερώνεται το σχολείο άμεσα.
3. Μαθητής που έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού παραμένει στο σπίτι του και ενημερώνεται επίσης το σχολείο άμεσα.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ολοήμερο θα ξεκινήσει κανονικά από αύριο Δευτέρα 11/01/202

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση