Οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Τάξης, συνοδευόμενοι-ες απο την δασκάλα τους Αθηνά Καραγκούνη και τη συνάδελφο των Εικαστικών Κίνη Παρασκευή,μας αποχαιρέτησαν για το τριήμερο της τελαυταίας Κυριακής Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Βίκυ για τις όμορφες δημιουργίες, σε συνεργασία με τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.
https://blogs.sch.gr/dimasves/files/2023/02/2-4.jpg
Την Τσικνοπέμπτη 16-02-2023, τα δύο Δημοτικά Σχολεία του Ασβεστοχωρίου με την συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την βοήθεια των εκπαιδευτικών, πραγματοποίησαν μια όμορφη γιορτή!Το τελευταίο δίωρο οι μαθητές και μαθήτριες μαζί με τους εκπαιδευτικούς κατέβηκαν στο προαύλιο του σχολείου και χόρεψαν με τη συνοδεία μουσικής! Κατά τη διάρκεια της γιορτής απόλαυσαν ένα ωραίο Συνεχίστε να διαβάζετε
Τα παιδιά της Α’ Τάξης μαζί με την δασκάλα τους κυρία Καραγκούνη Αθηνά έφτιαξαν ωραία μπισκοτογλυκά! Χάρηκαν και ενθουσιάστηκαν τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και την ώρα της δημιουργίας! Απολαύστε τους μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Σήμερα, Πέμπτη 9-02-2023, οι μαθητές και μαθήτριες του Δ1 και Δ2 του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.Τα παιδιά συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί του Δ1 κυρία Γεωργία Καπλάνη και του Δ2 κυρία Σαλονικίδου Ράνια. Τα παιδιά έμειναν κατενθουσιασμένα από την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος και την συμμετοχή τους σε αυτό!
Σήμερα, Πέμπτη 9-02-2023, οι μαθητές και μαθήτριες του Ε1 και Ε2 του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.Τα παιδιά συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί του Ε1 κυρία Αναστασιάδου Μαρία και του Ε2 κυρία Αθηνά Ψαρριανού. Τα παιδιά έμειναν κατενθουσιασμένα από την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος και την συμμετοχή τους σε αυτό!