Προκήρυξη – Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών και κενούμενων θέσεων Διευθύντριων/ντών σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Δωδεκανήσου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

Την πλήρωση με επιλογή των παρακάτω τριών (3) κενών και κενούμενων θέσεων
Διευθντριών/ντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δωδεκανήσου και καλούμε τις/τους ενδιαφερόμενες/νους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Α ́ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Α/Α ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ Λ. Τ. ΕΜΠΩΝΑ


Δ ́ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Α/Α ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
2 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – Λ.Τ. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ
3 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – Λ.Τ. ΤΗΛΟΥ

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 14.08.2023 έως 23.08.2023

ΟΔΗΓΙΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Α) Για τη μοριοδότηση  του συγγραφικού έργου (κριτήρια του άρθρου 33.2.δ) οι υποψήφιοι θα πρέπει μαζί με την αίτησή τους να υποβάλλουν:

  • Για τα βιβλία, φωτοαντίγραφο του εξώφυλλου, της σελίδα στην οποία φαίνεται ο αριθμός ISBN του βιβλίου και τα περιεχόμενά του.
  • Για τα κεφάλαια, φωτοαντίγραφο του εξώφυλλου του τόμου, της σελίδας στην οποία φαίνεται ο αριθμός ISBN του τόμου καθώς και της πρώτης σελίδας του κεφαλαίου στην οποία θα φαίνεται ευκρινώς ο τίτλος του κεφαλαίου.
  • Για τα πρακτικά, φωτοαντίγραφο του εξώφυλλου των πρακτικών, της σελίδας  στην οποία φαίνεται ο αριθμός ISBN/ΙSSN των πρακτικών καθώς και της πρώτης σελίδας της εισήγησης.
  • Για τα άρθρα, φωτοαντίγραφο του εξώφυλλου του περιοδικού, της σελίδας στην οποία φαίνεται ο αριθμός ΙSSN του περιοδικού και της πρώτης σελίδας του άρθρου στην οποία θα φαίνεται ευκρινώς ο τίτλος. Επισημαίνουμε ότι : α) Το όνομα του συγγραφέα (δηλ. της/του υποψήφιας/φιου) θα πρέπει να εμφανίζεται σε κάποιο από τα φωτοτυπημένα έγγραφα.

Β) ΔΕΝ απαιτούνται μεταφράσεις για ξενόγλωσσο συγγραφικό έργο.

Πλήρες κείμενο της προκήρυξης – πρόσκλησης ενδιαφέροντος

Έντυπο αίτησης