Άρθρα κατηγορίας "Συνεργασίες Α Γυμνασίου"

Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!!!!!!

Τα όνομα  μου είναι Ηλίας και είμαι 12 χρονών. Πάω στο 2ο γυμνάσιο Χαλκίδας  Α’  τάξη. Μου αρέσουν τα πάρτι και οι εκδηλώσεις  όπως αποκριές κ.α. γιατί έχουν φαγητά  και φυσικά  διασκεδάζω με τους  φίλους μου.

Αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να τραγουδάω. Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η  LADY GAGA. Είμαι fan της!

Επίσης μου αρέσει να παίζω βόλεϊ και μπάσκετ, αλλά μου αρέσει να τα παρακολουθώ  είτε στην τηλεόραση είτε από κοντά.

Να  προσθέσω ότι μου αρέσουν και τα σκυλάκια!!!!!!!!!!!!

Ηλίας Γ.

MYSELF!

Hello everyone,

My name is Alexis, I am 12 years old and I live at the beautiful city of Halkida!

I like so much to play basketball and football.

I have one sister. Her name is Melina and she is 6 years old.

Some weekends I meet with my friends and we play basketball or football.

My favorite hobby is graffiti. I like to do sketches on papers.

That’s me!

Please comment!

Γνωρίζω τον τόπο μου,Μαρία Δ.,Γυμνάσιο Σορωνής!

Ελεούσα

Το χωριό μου,Ελεούσα

Παρ’όλο που είναι μικρό χωριό,η Ελεούσα έχει πολλά ωραία μέρη για να επισκεπτεί κανείς.Η αποκαλούμενη από τους κατοίκους της «Χαβούζα» είναι ένα μέρος από αυτά και είναι το συντριβάνι που απεικονίζεται στην παραπάνω εικόνα!

Γνωρίζω τον τόπο μου, Ειρήνη Α., Γυμνάσιο Σορωνής.

Σορωνή

Το χωριό μου, η Σορωνή.

Η Σορωνή είναι το κέντρο του πρώην Δήμου Καμείρου.  Σ’ αυτό το χωριό, βρίσκεται το Γυμνάσιο μας, στο οποίο φοιτούν μαθητές από όλα τα γύρω χωριά. Η Σορωνή έχει πολλές παραλίες και ένα στάδιο

Γνωρίζω τον τόπο μου,Αλβάρο Ζ. , Στέργος Κ. , Γυμνάσιο Σορωνής

Kαλαβαρδα

Η υπέροχη παραλία των Καλαβαρδών.Εδώ έρχονται οι επισκέπτες για μπάνιο αλλά και για windserfing και skyserfing.

Γνωρίζω τον τόπο μου Ασπασία Ζ.,Χρύσα Ζ., Γυμνάσιο Σορωνής

Σάλακος

Η πλατεία του χωριού μου

Αυτός είναι ο τόπος που μένω,είναι ένα μικρό χωριό της Ρόδου όπου εκεί πηγάζει το νερό της Νύμφης .Επίσης,υπάρχουν πολλά αξιοθέατα οπώς ενα μέρος με  πολλά  δέντρα ,λουλούδια και πεταλούδες όπου  ονομάζεται κυλάδα των πεταλουδών.επιπλέον υπάρχει πλατεία όπου κανείς μπορεί  να πιεί καφέ και να θαυμάσει το τοπίο

Γνωρίζω τον τόπο μου – Γιάννης Τσιπλάκος – Α3 – 49ο Γυμνάσιο

Η γειτονιά μου είναι  ωραία αλλά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα, δηλαδή πολύ καυσαέριο. Επίσης  δεν μπορούν οι άνθρωποι  να αναπνεύσουν καθαρό αέρα  γιατί δεν έχει  πολύ πράσινο δηλαδή δεν παράγει αρκετό οξυγόνο. Μερικές διαφημίσεις λένε “Κάνε ανακύκλωση”, αυτό είναι σωστό γιατί όσο περισσότερο ανακυκλώνεις τόση ζωή δίνεις στο περιβάλλον. Το πιο δύσκολο πράγμα πού αντιμετωπίζει η γειτονιά μου είναι η βαβούρα. Αυτό οφείλεται στην αύξηση των αυτοκινήτων στις πόλεις. Και αν συνεχίσουμε έτσι θα τα κάνουμε ακόμα χειρότερα

Αυτά πού μου αρέσουν από την γειτονιά μου είναι ότι περιέχει 2-3 πάρκα για τους ανθρώπους. Επίσης μπορείς  να βρεις μαγαζιά και ψιλικατζίδικα πού πουλάνε είδη πρώτης ανάγκης: τρόφιμα κλπ. Εκτός από όλα αυτά έχει και ένα σινεμά για να περάσεις το απόγευμα σου.

Γνωρίζω τον τόπο μου – Ζωή Πρασίνου – Α3 – 49ο Γυμνάσιο

Η γειτονιά μου έχει πολλούς αυτοκινητόδρομους και αυτό δεν είναι σίγουρα από τα πλεονεκτήματα της. Επίσης υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν εγκαταλείψει τα κατοικίδιά τους προκαλώντας τους φόβο και θλίψη.

Η γειτονιά μου εκτός από αυτά έχει πολλά μέρη για εξωσχολικές δραστηριότητες και μαγαζιά, χώρους για διασκέδαση,  μέσα συγκοινωνίας και πολλά πάρκα!!!

Γνωρίζω τον τόπο μου – Ιορδάνης Πετρόπουλος – Α3 – 49ο Γυμνάσιο

Στην γειτονιά δεν μου αρέσει ο θόρυβος που κάνουν τα αυτοκίνητα στην Αχαρνών γιατί δημιουργούν πολύ καυσαέριο που κάνει κακό στην υγεία μας. Ακόμα με ενοχλούν τα σκουπίδια που μαζεύονται ειδικά όταν υπάρχουν απεργίες.

Στην γειτονιά μου αρέσει που το σπίτι μου είναι σε ένα μεγάλο συγκρότημα και έχει γήπεδο του μπάσκετ γήπεδο του βόλεϊ. Και που σχεδόν όλοι οι φίλοι μου μένουν εκεί.

Γνωρίζω τον τόπο μου – Κωνσταντίνος Ράπις – Α3 – 49ο Γυμνάσιο

Στην πόλη μου δεν μου αρέσει η ηχορύπανση που δημιουργείται από την μεγάλη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Επίσης το καλοκαίρι έχει καύσωνες εξαιτίας του φαινομένου του θερμοκηπίου. Η εγκληματικότητα στην πόλη έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διστάζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους. Επίσης πολλά καταστήματα / supermarket κλείνουν λόγω οικονομικής κρίσης.

Στην πόλη μου μ’ αρέσει που έχει πολλές πλατείες ειδικά φτιαγμένες για το παιχνίδι των παιδιών. Επίσης έχει πολλά σινεμά έτσι ώστε να μπορούν να διασκεδάζουν οι κάτοικοι πηγαίνοντας σ’αυτά.


Γνωρίζω τον τόπο μου – Αγγελική Σιδέρη – Α3 – 49ο Γυμνάσιο

Στην πόλη μου δεν μου αρέσει που δεν υπάρχουν αρκετά πάρκα. Υπάρχει πολύ ηχορύπανση. Δεν επικρατεί η καθαριότητα. Όμως όλα αυτά κάνουν την πόλη μου να μην μου αρέσει.

Στην πόλη μου μου αρέσει που υπάρχει μια άνεση ώστε να μπορώ να βρω τα πάντα. Επίσης μου αρέσει όταν η πόλη την νύχτα φωτίζεται και γίνεται πιο όμορφη. Άλλο θετικό είναι τα διάφορα Μουσεία όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και τα διάφορα θέατρα όπως είναι το Ηρώδειο αλλά και το Μέγαρο Μουσικής

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων