Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στο νηπιαγωγείο μας και ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 o καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου θα παρευρίσκονται μόνο οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές. Η προσέλευση των μαθητών στις σχολικές μονάδες ορίζεται στις 8.15, φορώντας υποχρεωτικά μάσκες και επιδεικνύοντας το self-test (επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος) που έχει διενεργηθεί την προηγούμενη μέρα (Κυριακή) είτε μέσω κινητού τηλεφώνου, είτε σε χειρόγραφη μορφή καταγράφοντας τον κωδικό όπως εμφανίζεται στην ηλεκτρονική μορφή της πλατφόρμας του gov.gr. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου, επιδεικνύοντας το σχετικό πιστοποιητικό. Η αποχώρηση των μαθητών από τις σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθεί ανά τμήμα με την ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού .

Η Προϊσταμένη Χαλδαίου Βασιλική και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Καλωσόρισμα των μικρων μαθητών!!!

Καλή σχολική χρονιά και καλό φθινόπωρο σε όλους!!!

Σας καλωσορίζουμε στο μαγικό κόσμο του νηπιαγωγείου μας!

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες που θα αφορούν στον αγιασμό (ώρα και τρόπος προσέλευσης). Παρακαλώ να επισκέπτεστε τον ιστότοπο για την έγκαιρη ενημέρωσή σας.