Αρχείο για "13 Σεπτεμβρίου 2015"

Λειτουργία του σχολείου κατά την περίοδο των Βουλευτικών Εκλογών

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της διενέργειας των Βουλευτικών Εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Τέλεση Αγιασμού για το σχολικό έτος 2015-16

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους από τον πατέρα Δαμασκηνό. Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου κ. Κάββαλος Ν. και κ. Βελλής Αθ.

Εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών του σχολείου καλωσορίζουμε τους μαθητές και τους γονείς της Α΄ τάξης καθώς και τους μαθητές που ήρθαν στο σχολείο μας εκ μετεγγραφής, με την ελπίδα για ασφαλή και δημιουργική συμπόρευση καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πρόσληψη σχολικού τροχονόμου για το σχολικό έτος 2015-16

sholikos_trohonomos_gilekoΚατόπιν της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής, η οποία αποτελείται από τη Διευθύντρια του σχολείου, τον Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής του Δ. Αμαρουσίου και τον Πρόεδρο του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου  και αφού εξετάστηκαν οι τρεις κατατεθημένες αιτήσεις των ενδιαφερομένων,  αποφασίστηκε ομόφωνα η κάλυψη της θέσης της σχολικής τροχονόμου από την κ. Σπηλιοπούλου Μαργαρίτα, η οποία κάλυπτε την ίδια θέση και την προηγούμενη  σχολική χρονιά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση