Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Δ΄τάξης να δηλώσουν μέχρι και αύριο μέχρι στις 12:00, ποια δεύτερη ξένη γλώσσα  θέλουν να παρακολουθήσει το παιδί τους το επόμενο σχολικό έτος 2020 – 2021.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (Δ)-ΑΛΜΥΡΟΣ 2020-2021 , να την συμπληρώσετε και ή να τη φέρετε στο σχολείο ή να την στείλετε με FAX ή email

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα για ευπαθείς ομάδες

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που μαθητής /τρια αδυνατεί να προσέλθει στο σχολείο, επειδή ο ίδιος/ίδια ή άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος ανήκει σε ευπαθή ομάδα, μπορείτε να αποστείλετε Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση  του σχολείου 5dimalmyr@sch.gr ή 5dimalmyr@gmail.com   στην οποία να αναφέρετε το σχετικό θέμα, έτσι ώστε να μην προσμετρηθούν οι απουσίες του μαθητή/τριας. Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ την  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ COVID-19

Εναλλακτικά, μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικής υπεύθυνης δήλωσης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε αυτή την ιστοσελίδα.

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι για την διεκπεραίωση οποιουδήποτε θέματος,  θα πρέπει να προσέρχεστε στο σχολείο  αφού έχει   προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Θερμή παράκληση να προτιμάτε  να στέλνετε τα αιτήματά σας  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου, για όσα θέματα μπορούν να διευθετηθούν με ηλεκτρονική αλληλογραφία, αντί να προσέρχεστε οι ίδιοι στο σχολείο.