ΚΕΣΥ

Επιστολή Προϊσταμένης Κ.Ε.Σ.Υ. Μαγνησίας

                                                           covid-19, επιστολή

Σας ενημερώνουμε ότι,

η νέα διεύθυνση της σελίδας του ΚΕΣΥ Μαγνησίας είναι https://kesy.mag.sch.gr/

και της φόρμας επικοινωνίας https://forms.gle/qL9Pehf31NnbpHix7

Τηλέφωνο:           2421020818

Τηλεομοιότυπο:  2421020814

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΩΔΙΚΟΙ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1. Όσοι γονείς δεν κατάφεραν να γράψουν  τα παιδιά τους στο ΠΣΔ και να πάρουν κωδικούς, ο διευθυντής του σχολείου έκανε τη διαδικασία και το Σχολείο έχει τους κωδικούς. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του για να τους πάρετε στο τηλέφωνο του Σχολείου 24220 25383 ή στα e-mails: 5dimalmyr@sch.gr, & 5dimalmyr@gmail.com .

2. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ

Οι μαθητές, έχοντας τους κωδικούς του Π.Σ.Δ. πρέπει να μπουν και να κάνουν εγγραφή ακολουθώντας τις οδηγίες που σας έχουμε στείλει:

Α. https://dschool.edu.gr/menoumespiti/assets/LetsStartWith_eme_StepByStep_Guidelines4Studentsv1.0-Mar2020.pdf  , θα πρέπει να μπουν στο  https://auth.e-me.edu.gr/  και να κάνουν εγγραφή ώστε να τους σταλεί πρόσκληση. Έπειτα την αποδέχονται και έτσι θα δημιουργηθεί η ηλεκτρονική τάξη.

Β.

και στο https://eclass.sch.gr/files/intro-student.pdf και στο  https://eclass.sch.gr/και να κάνουν εγγραφή, να βρουν την τάξη και να γίνουν μέλη.

3. Καλό θα ήταν να στείλουν ένα μήνυμα στα emails  των δασκάλων τους όταν κάνουν την εγγραφή για να τους αναζητήσουν άμεσα.

4. Οι σελίδες του Μπλογκ ανανεώνονται συχνά να είστε παρακαλώ καθημερινοί επισκέπτες των σελίδων και ειδικά της σελίδας  ΑΣΚΗΣΕΙΣ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ