Επιμορφωτική-Ενημερωτική συνάντηση για εκπαιδευτικούς και γονείς σε συνεργασία με την “Ελπίδα Ζωής”

Στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου δράσης :”Σχέσεις μεταξύ των μαθητών και μαθητριών” στο νηπιαγωγείο μας, συνεργαστήκαμε με  την κ. Αγγελική Μπαβέλλα, Ψυχολόγο και επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας “Ελπίδα Ζωής” και την κ. Ιωάννα Καββεζού , Κοινωνική Λειτουργό συνεργάτη του ΟΚΑΝΑ  Άργους .

Έτσι τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 και ώρα 5.30-7.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε παρέμβαση δια ζώσης, με χαρακτήρα ανοιχτής συζήτησης, με θέμα: “Αποδοχή της διαφορετικότητας”  επιδιώκοντας τη βελτίωση και την ενδυνάμωσή των μαθητών και μαθητριών στα πλαίσια της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και συμπερίληψης.

Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Πρόληψης “Ελπίδα Ζωής” και τους επιστημονικούς του συνεργάτες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας.