Εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 25/10/2019

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Γιορτές, Γονείς, Εκδηλώσεις | , στις 23-11-2019

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του σχολείου η γιορτή της Σημαίας και της Εθνικής επετείου.

Την ευθύνη είχαν οι Γ΄ και Δ΄ τάξεις με τις δασκάλες κα Βασιλειάδου Ερατώ και Ζώνκε Πολίνα, καθώς και η μουσικός κα Καραγκούνη Ευγενία που δίδαξε τα τραγούδια.

Αναγνώστηκε μήνυμα της Υπουργού Παιδείας από την κα Μελά Μαρία και το Πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων για την επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπεύθυνων κατάθεσης στεφάνου. Ο Δντής, αφού συνεχάρη τους μαθητές, παρέδωσε τη σημαία στη σημαιοφόρο της πρώτης περιόδου.

Οι συμμαθητές μας παρουσίασαν μια σύντομη αναδρομή στα ηρωικά γεγονότα της έναρξης και της νικηφόρας εξέλιξης του αγώνα με θεατρικά δρώμενα, ποιήματα και τραγούδια και μας μετέδωσαν την υπερηφάνεια και το μεγαλείο των στιγμών!

Η καλή προετοιμασία και παρουσίαση, η συμμετοχή των υπόλοιπων μαθητών και του κοινού, η συναισθηματική φόρτιση που δημιουργήθηκε μια στιγμή που η χώρα μας πιέζεται σε διάφορα θέματα συνετέλεσαν σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Συγχαρητήρια σε όλους εκπαιδευτικούς του σχολείου, στους μαθητές των Γ΄και Δ΄τάξεων και στους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων που έδειξαν πόσο καλό κοινό μπορούν να είναι.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όλους του γονείς και κηδεμόνες που γιόρτασαν μαζί μας!

Στη συνέχεια συμμετείχαμε στο ηρώο της πόλης στην κατάθεση στεφάνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση