Αρχική μου σελίδα

Καλώς ήρθατε!!

Στο ιστολόγιό μου ανεβαίνει σταδιακά, το υλικό που έχω συγκεντρώσει και χρησιμοποιήσει μέσα στα χρόνια. Σκοπός μου είναι να κάνω ένα ψηφιακό αρχείο των όσων έχω συλλέξει για να έχω μια ευκολότερη και πιο συγκεντρωμένη πρόσβαση σε αυτό.

Ελπίζω το υλικό που υπάρχει να φανεί βοηθητικό και σε όποιον επισκέπτεται το παρόν ιστολόγιο.

Σας εύχομαι καλή περιήγηση!!

Ξένια-στη τάξη

 

Education leaders awards 3

Το 2022 η προσφορά του υλικού αναγνωρίστηκε από το Education Leaders Awards κατατάσσοντάς με, στην 3η θέση της κατηγορίας Εκπαιδευτικός της Χρονιάς 2022, κάτι που φυσικά με χαροποίησε ιδιαίτερα!!

 

Τα τελευταία μου άρθρα μπορείτε να τα βρείτε στην ομώνυμη σελίδα “Τελευταία Άρθρα“, είτε κάνοντας κλικ στην προηγούμενη φράση, είτε από το Μενού -> Αρχική Σελίδα -> Τελευταία Άρθρα. Υπάρχουν επίσης και στην στήλη δεξιά.

 

Το υλικό που παρέχεται είναι σε ένα μέρος δική μου δουλειά, αλλά σε μεγάλο βαθμό αφορά δραστηριότητες και φύλλα εργασίας που έχουν δημιουργήσει και άλλοι εκλεκτοί και δημιουργικοί συνάδελφοι. Θέλω να πιστεύω πώς έχω αναφέρει σε κάθε περίπτωση τους δημιουργούς του υλικού, προκειμένου να σεβαστώ τα πνευματικά τους δικαιώματα. Αν εκ παραδρομής έχω παραβλέψει κάποιον, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να διορθώσω τις αναρτήσεις.

Παρόλα αυτά, οι ιστότοποι από όπου έχω αντλήσει κάποιο υλικό αναφέρονται στη στήλη δεξιά –>της οθόνης, με ενεργούς υπερσυνδέσμους που παραπέμπουν απευθείας εκεί. Επίσης, όσον αφορά τα βίντεο από το YouTube, στην αριστερή τους γωνία εμφανίζεται το κανάλι στο οποίο ανήκουν, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για προβολή στο YouTube, οπότε και φαίνεται απευθείας ο/η δημιουργός.

Το ιστολόγιο αυτό στήθηκε για να έχουν εύκολη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό τα παιδιά της τάξης μου, οι γονείς τους, αλλά και οποιοσδήποτε βρίσκει χρήσιμο το υλικό αυτό. Επιπλέον, είναι βοηθητικό και για μένα, προκειμένου να οργανώνω κάθε φορά τη διδασκαλία μου.

Όσον αφορά το υλικό που παράγεται από εμένα, επιτρέπεται η αναδημοσίευση και η ΔΩΡΕΑΝ χρήση για παιδαγωγικούς σκοπούς, θα το εκτιμούσα όμως πολύ αν γινόταν αναφορά της δημιουργού.

Καλή και δημιουργική συνέχεια σας εύχομαι!