Μήνας: Ιούλιος 2024

Η εξεταστέα ύλη για το έτος 2024-2025 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των αποφοίτων της Γ ́ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και της Γ ́ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου

Γνωστοποίηση Δημοσίευσης Υπουργικής Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, στο ΦΕΚ Β ́ 4289/22-07-2024 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 82871/Δ2/19-07-2024 Υ.Α. (ΑΔΑ: ΡΠΝ046ΝΚΠΔ-4Μ3) με θέμα: «Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος… Διαβάστε περισσότερα »

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΕΤΡΑΔΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να δουν τα αποκόμματα των τετραδίων τους  στις πανελλαδικές εξετάσεις Τα αποκόμματα των τετραδίων των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις περιέχουν την αναλυτική βαθμολογία που έλαβε… Διαβάστε περισσότερα »

Α. Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) 2024 Β. Ηλεκτρονική υποβολή Παράλληλου Μηχανογραφικού (Π.Μ.Δ) 2024 Γ. Βεβαίωση Συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2024

To ψηφιακά υπογεγραμμένο, με αριθμό πρωτ. 76774/2024, έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ), που ακολουθεί, περιλαμβάνει τα εξής θέματα: Α. Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) 2024 Β…. Διαβάστε περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2024”

Αφίσα, Πρόγραμμα και Δελτίο Τύπου διαδικτυακής ενημερωτικής Ημερίδας «Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό Δελτίο 2024» Επικαιροποίηση προηγούμενης δημοσίευσης (27 Ιουνίου 2024) «Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημερωτική Ημερίδα για τη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου… Διαβάστε περισσότερα »

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025

Εφημερίδα της Κυβέρνησης:  η νέα απόφαση, με την αντιστοιχία των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 … Διαβάστε περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

  Το Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που ενδιαφέρονται για σπουδές στα Θεωρητικά και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και τους γονείς τους, σε διαδικτυακή συνάντηση πριν την… Διαβάστε περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΣΑΕΚ) ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ

Δυνατότητες που προσφέρονται  από το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) «Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας. Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) «Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής… Διαβάστε περισσότερα »