.jpg

Για την εγγραφή σας στο 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. ολοκληρώστε την ηλεκτρονική εγγραφή (μέχρι 7 Ιουλίου 2022) στη διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/
  2. κατεβάστε, εκτυπώστε και υπογράψτε (προσοχή! πρέπει να υπογράψουν οπωσδήποτε και οι δύο κηδεμόνες) την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε εδώ
  3. προσέλθετε στο σχολείο έχοντας μαζί σας:

α) υπογεγραμμένη την αίτηση

β) μία φωτογραφία για πάσο (εφόσον δικαιούστε)

γ) το ατομικό δελτίο υγείας (αφορά μόνο τους μαθητές/τριες της Α’ Λυκείου)

δ) την οικονομική συνδρομή στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Για την εγγραφή, μπορείτε να προσέρχεστε στο σχολείο κάθε εργάσιμη ημέρα του Ιουλίου ( από 08:30 -13:30) και από 1 Σεπτεμβρίου του 2022.

Για να κατεβάσετε την εγκύκλιο των ηλεκτρονικών εγγραφών πατήστε εδώ

Για να ενημερωθείτε  τηλεφωνικά καλέστε στο 23820 83311

 

Οι Συντελεστές ΕΒΕ όπως είχαν οριστεί ανά Τμήμα ΑΕΙ

1. Αφού γίνουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, θα υπολογίζεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας των υποψηφίων όλης της Ελλάδας σε κάθε ένα από τα 4 μαθήματα του κάθε Επιστημονικού Πεδίου, χωρίς την εφαρμογή κανενός συντελεστή.Συνεχίστε την ανάγνωση

 

1Η Διαμεσολάβηση Ομηλίκων είναι μια δομημένη διαδικασία ειρηνικής επίλυσης διαφορών σχολικής καθημερινότητας μεταξύ μαθητών/τριών από τους/τις ίδιους/ιες τους/τις μαθητές/τριες, έτσι, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση από τους διαφωνούντες.

 

IMG 0736

Η Σχολική Κοινότητα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην μαθήτρια του σχολείου  Δάφνη Μπατιμαρούδη για το έργο που οραματίστηκε και υλοποίησε η ίδια. Μπράβο Δάφνη για το εξαιρετικό σου ταλέντο και σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου!

Δράση συμβουλευτικής για το Μηχανογραφικό 2021 από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο ( Π.Μ.Δ ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους από την Τρίτη 21 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ.

Σημειώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου(Π.Μ.Δ.) έτους 2022 θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουλίου.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις – Οι αλλαγές που θα  ισχύσουν φέτος

Α) Κατανομή των μαθητών στις αίθουσες.
Γενικά για την κατανομή των υποψηφίων στις αίθουσες στα Ε.Κ. ισχύει η γενική αρχή πρώτα κατά Λύκειο προέλευσης και μετά κατά μάθημα και αλφαβητικά. Στα ΕΚ θα αποσταλούν θέματα κοινά για Ημερήσια και Εσπερινά χωρίς καμία διάκριση. Υπενθυμίζουμε πάλι ότι δεν θα υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ ημερήσιων και εσπερινών ούτε κατά τη διανομή των θεμάτων ούτε κατά το πακετάρισμα των γραπτών.

Β) Ορισμός επιτηρητών / Βασικά σημεία για τους επιτηρητές

1. Οι επιτηρητές έχουν βασική υποχρέωση ώστε με τη στάση και συμπεριφορά τους να δημιουργούν κλίμα ηρεμίας και σεβασμού των εξεταζομένων, ώστε οι υποψήφιοι να πειθαρχούν στις υποδείξεις τους.
Επισημαίνεται ότι ο ρόλος των επιτηρητών είναι από τους βασικότερους παράγοντες για την αδιάβλητη διεξαγωγή των εξετάσεων και γι’ αυτό και η ευθύνη τους είναι αυξημένη απέναντι στο σύνολο των εξεταζομένων μαθητών και όχι μόνο της αίθουσας που επιτηρούν.
2. Οι επιτηρητές πρέπει να ελέγχουν διακριτικά και να επισημαίνουν στους εξεταζόμενους ότι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.
3 α) Δεν επιτρέπεται να δίνουν από μόνοι τους οδηγίες, διευκρινίσεις ή υποδείξεις για τα θέματα στους διαγωνιζόμενους.Συνεχίστε την ανάγνωση

Οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το κοινό | Δήμος Μονεμβασίας | Monemvasia | Μονεμβασιά | Μολάοι | Νεάπολη | Ασωπός | Ζάρακας

Κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, αίρεται η   υποχρεωτική  χρήση της  μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από αύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου.

Εξαιρείται η παρουσία σε πάσης φύσεως εξετάσεις (ενδοσχολικές/προαγωγικές, Πανελλήνιες, πανεπιστημιακές, ξένων γλωσσών κτλ.): τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι επιβλέποντες υποχρεούνται στη χρήση μάσκας εντός της αίθουσας διενέργειας των εξετάσεων.