1. Αφού γίνουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, θα υπολογίζεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας των υποψηφίων όλης της Ελλάδας σε κάθε ένα από τα… Διαβάστε περισσότερα »
Η Διαμεσολάβηση Ομηλίκων είναι μια δομημένη διαδικασία ειρηνικής επίλυσης διαφορών σχολικής καθημερινότητας μεταξύ μαθητών/τριών από τους/τις ίδιους/ιες τους/τις μαθητές/τριες, έτσι, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση από τους… Διαβάστε περισσότερα »
Η Σχολική Κοινότητα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην μαθήτρια του σχολείου Δάφνη Μπατιμαρούδη για το έργο που οραματίστηκε και υλοποίησε η ίδια. Μπράβο Δάφνη για το… Διαβάστε περισσότερα »
Οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο ( Π.Μ.Δ ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους από την Τρίτη… Διαβάστε περισσότερα »
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή