ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕTWINNING

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το ευρωπαϊκό έργο “Go Europe”, πάνω στο οποίο εργάστηκαν το σχολικό έτος 2017-18 οι μαθητές μας σε συνεργασία με την καθηγήτρια πληροφορικής κ.Τσούγα Γεωργία, βραβεύτηκε διπλά! Αρχικά με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και στη συνέχεια με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, οι οποίες απονεμήθηκαν από την Εθνική  και Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης έργων etwinning αντίστοιχα.

To έργο “Go Europe” έγινε σε συνεργασία με πάνω από 20 σχολεία του εξωτερικού σε 13 χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολεία Πρέσβεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης”. Στο εν λόγω έργο οι μαθητές προβληματίστηκαν και συνδιαλέχθηκαν με τους Ευρωπαίους συμμαθητές τους σε θέματα που αφορούν τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ιστορία της. Τους δόθηκε, επίσης, η ευκαιρία να ανταλλάξουν στοιχεία της πολιτιστικής τους κληρονομιάς, κάτι που διεύρυνε τόσο τις γνώσεις τους όσο και τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Παρακάτω  θα δείτε έναν χάρτη με όλες τις χώρες-συνεργάτες στο έργο, καθώς και τα βραβεία που απονεμήθηκαν στο σχολείο, στους μαθητές και στην καθηγήτρια για την εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς τους.