Επίσκεψη στην Κερκυραϊκή μικροζυθοποιία (Β1 και Β2)

Μαθητές της B’τάξης (Β1 και Β2) στις 9/3/2017, επισκέφτηκαν την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποία ( Corfubeer ) στον Αρίλλα. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο που παράγεται η Κερκυραϊκή μπύρα, ενημερώθηκαν για τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων, για το ιστορικό δημιουργίας της και για το ρόλο που παίζουν οι μικρές βιομηχανίες τροφίμων στην τοπική οικονομία

Κερκυραϊκή Μικροζυθοποία 9/3/2017

Κερκυραϊκή Μικροζυθοποία 9/3/2017

Αφήστε μια απάντηση