Επίσκεψη στη Βουλή

Όπως συνηθίζεται εδώ και αρκετά χρόνια έτσι και αυτή τη χρονιά μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων.
Εκτός από τη Βουλή οι μαθητές επισκέφτηκαν το την Ακρόπολη, το Εθν.Αρχ.Μουσείο, αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών κατά την επιστροφή.

Επίσκεψη στη Βουλή 9/2/2019

Επίσκεψη σε αρχ. χώρους

Κοπή πίτας συλλόγου Γ&Κ – Έλεγχοι Α’ τετραμήνου

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 11:30 θα δοθούν οι έλεγχοι επίδοσης Α’τετραμήνου των μαθητών και θα γίνει και κοπή της πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Η ομάδα EUSO 6η μεταξύ 23 λυκείων της Βόρεια Ελλάδας

Η ομάδα EUSO του σχολείου μας ( διαγ. πειραμάτων φυσικών επιστημών ), συμμετέχοντας στη 2η φάση του διαγωνισμού, όπου 23 ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκαν στις Σέρρες για το σκοπό αυτό, συγκέντρωσε την 6η καλύτερη βαθμολογία. Ειδικά στη Βιολογία πέτυχε την 1η καλύτερη ! Το σχολείο εύχεται συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες !!!
Η ομάδα αποτελούνταν από τις μαθήτριες της Β’τάξης Αρμένη Μαριλένα, Γισδάκη Μαριάννα και Παληκύρα Ελένη.

Διαγωνισμός EUSO – Σέρρες 26/1/2019

15ος Π.Μ.Δ. Βιολογίας

Ο 15ος Π.Μ.Δ. Βιολογίας για τους μαθητές Λυκείου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/τριες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται από κάθε μαθητή/τρια χωριστά μόνο για την τάξη φοίτησής του/της, με τη συμπλήρωση και υποβολή της σχετικής φόρμας – δήλωσης στην ιστοσελίδα του ΠΔΒ (www.pdbio.pev.gr).
Πληροφορίες για το διαγωνισμό στον καθ/τή βιολογίας κ. Μ.Σαγιάκο.

Παν. Διαγ. Βιολογίας

Διάφοροι διαγωνισμοί

Διάφοροι διαγωνισμοί

1) 8ος Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφικού Δοκιμίου. Για να ενημερωθείτε σε ό,τι αφορά στον διαγωνισμό, συμβουλευθείτε τον «Κανονισμό και Προκήρυξη» που θα βρείτε στο αρχείο pdf
Για τη συνεχή σας πληροφόρηση, μπορείτε να ανατρέχετε στον ιστότοπό : www.contest.philosophy-upatras.gr

2) 1η φάση 24ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου Ημέρα διεξαγωγής: Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής μαθητών είναι η 25η Ιανουαρίου 2019. Σχετικά με το διαγωνισμό στο αρχείο pdf.

Επιλογή προσφοράς / ταξιδιωτικού γραφείου

Την Παρασκευή 11/1/2019 συνεδρίασε η επιτροπή επιλογής ταξιδιωτικού γραφείου για την εκπαιδευτική επίσκεψη ομάδας μαθητών και καθηγητών στη Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία τον Απρίλιο του 2019, στα πλαίσια της αδελφοποίησης του σχολείου μας με το Ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο του Ντόρτμουντ.
Από τις υποβληθείσες προσφορές επιλέχθηκε εκείνη του γραφείου «Kotsis Travel». Για το πρακτικό της συνεδρίασης πατήστε ΕΔΩ.

Διαγωνισμός EUSO. Πρωτιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τοπικό επίπεδο.

Το Σάββατο 8/12/2018 έγινε η 1η φάση του διαγωνισμού πειραμάτων Φυσικών Επιστημών στο ΕΚΦΕ Κερκύρας. Το σχολείο μας συμμετείχε με δυο ομάδες που κατέλαβαν την 1η και 3η θέση.
Η ομάδα που κατέλαβε την 1η θέση με τις μαθήτριες της Β’τάξης Αρμένη Μαριλένα, Γισδάκη Μαριάννα και Παληκύρα Ελένη θα διαγωνιστεί στις 16/1/2019 στις Σέρρες, όπου θα συμμετάσχουν οι πρώτες ομάδες από όλα τα μέρη της Βόρειας Ελλάδας.

8/12/2018 Διαγωνισμός EUSO

Επιτροπή έγκρισης πενθήμερης εκδρομής / Ένσταση από τουρ.γραφείο

Σήμερα Δευτέρα 26/11/2018 συνεδρίασε η επιτροπή για την επιλογή τουριστικού γραφείου, λόγω της ένστασης που στάλθηκε από το τουρ.γραφείο Connection.
Το σχετικό πρακτικό υπάρχει ΕΔΩ.

Άσκηση εγκατάλειψης κτηρίου

Την Παρασκευή 23/11/2018 έγινε άσκηση εγκατάλειψης κτηρίου σε περίπτωση σεισμού σύμφωνα με το σχέδιο που προβλέπεται.

Άσκηση εγκατάλ. κτηρίου 23/11/2018

Επίσκεψη του Α3 στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Στις 22/11 ημέρα περιπάτου, το τμήμα Α3 επισκέφτηκε το Αρχ.Μουσείο Κέρκυρας, το οποίο άνοιξε ξανά πρόσφατα μετά από 6 χρόνια που παρέμενε κλειστό.

Επίσκεψη στο Αρχαιολ. Μουσείο 22/11/2018

Επίσκεψη στο Αρχαιολ. Μουσείο 22/11/2018