Μηχανογραφικά Δελτία Πανελλαδικών Εξετάσεων – Λήξη προθεσμίας Τετάρτη 28/7

Oλοκληρώνεται αύριο την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 τα μεσάνυχτα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) των Πανελλαδικών Εξετάσεων .

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.

Την Πέμπτη 29-7-2021 και μέχρι το μεσημέρι στις 14.00 μ.μ., οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν σχολές που δεν επιθυμούν τελικά, ενώ η προσθήκη σχολών ή η αλλαγή σειράς προτιμήσεων δεν θα είναι δυνατή. Στη συνέχεια, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Μέσα στην ίδια αποκλειστική προθεσμία, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 28-7-2021 τα μεσάνυχτα, με τον ίδιο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για τα Δημόσια ΙΕΚ, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr του ΥΠΑΙΘ.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο είτε για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είτε για εγγραφή σε Δημόσια ΙΕΚ.

https://michanografiko.it.minedu.gov.gr

 

Συμπλήρωση Μηχανογραφικών

Από τις 19/7 μέχρι τις 28/7 γίνεται η συμπλήρωση των Μηχανογραφικών από τους υποψηφίους.

Σύνδεσμος για τα ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ :

https://exams.it.minedu.gov.gr/?fbclid=IwAR0n6E7YKY8kdvPlMH6ruYc9iRL2JC3ZObu_1sVNYcvdSRGP-yIPp9ruAAw

Επισκεφτήτε για χρήσιμες οδηγίες το άρθρο :

https://www.esos.gr/arthra/73781/mihanografiko-apo-simera-eos-kai-28-ioylioy-i-ypovoli-diloseon

το σχολείο θα είναι ανοικτό στις 21/7 και 28/7 από 09.00΄ως 13.00′

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2021 – 2022

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. -Π.ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2021 – 2022, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

Ακολουθήστε το ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή πρέπει να αποσταλούν στο email του σχολείου : mail@2lyk-kerkyr.ker.sch.gr ή 2lykkerk@sch.gr

α) το αρχείο pdf από το eeggrafes

β) Υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρεται το email , το τηλέφωνο για ενημέρωση και η διεύθυνση του γονέα που έχει υποβάλει την αίτηση

γ) Υπεύθυνη δήλωση του έτερου γονέα ( από εκείνον που κάνει την αίτηση ), ότι συμφωνεί με την υποβληθείσα αίτηση

Λειτουργία Δ/νσης και Γραμματείας του σχολείου κατά τις καλοκαιρινές διακοπές

Υπενθυμίζουμε ότι η Δ/νση – Γραμματεία του σχολείου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτή κάθε Πέμπτη από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.

Βαθμολογίες Παν.Εξ. – Κωδικός μηχανογραφικών για όσους δεν έχουν λάβει

Οι βαθμολογίες των Πανελ. Εξ. θα αναρτηθούν στο σχολείο την Παρασκευή 09.07.2021 και ώρα 13:00 .

Ο αύλειος χώρος θα είναι ανοικτός ως τις 14:30 της ημέρας αυτής.

Μαθητές οι οποίοι δεν έλαβαν κωδικό για το μηχανογραφικό, μπορούν να έλθουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στο σχολείο την Πέμπτη 08.07.2021 από 10.00′ έως 13:00
Αν θα έλθει κάποιος τρίτος, αυτός θα πρέπει έχει σχετική εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Για υποψηφίους ειδικών και μουσικών μαθημάτων

Για την Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά τα Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών και Μουσικών μαθημάτων, σχετικά με τα μέτρα και τα πρωτόκολλα covid, ακολουθήστε το ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Προσωπικοί κωδικοί για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου – ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ 30/6 !!!

Οι υποψήφιοι που έκαναν αίτηση/δήλωση και συμμετείχαν στις Παν.Εξετάσεις του 2021 θα έρχονται από τη Δευτέρα 28/6 και ώρες 10:00-13:00 στη δ/νση του σχολείου για να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπ/ση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε δημόσια Ι.Ε.Κ. έτους 2021.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ μέχρι την Τετάρτη 30/6.

Οι τελειόφοιτοι οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις Παν.Εξετάσεις, αλλά επιθυμούν να υποβάλουν ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ Μηχ.Δελτίο για εισαγωγή σε δημόσια Ι.Ε.Κ. , μπορούν επίσης να έλθουν τις ίδιες ώρες για τη διαδικασία απόκτησης κωδικού ασφαλείας.

Για λεπτομέρειες ακολουθήστε την ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Παραλαβή απολυτηρίων τίτλων από τους μαθητές

Οι τελειόφοιτοι μαθητές του σχολείου μας μπορούν να παραλάβουν τα απολυτήρια τους από τη Δευτέρα 28/6 κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 , τις ημέρες λειτουργίας του σχολείου.

Εγγραφές μαθητών/-τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπ/σης για το σχ.έτος 2021-2022

Εγγραφές μαθητών/-τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπ/σης για το σχ.έτος 2021-2022

Ακολουθήστε το ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Οδηγίες για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση των υποψηφίων στις Επιτροπές Υγειονομικός Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας

Οδηγίες για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση των υποψηφίων στις Επιτροπές Υγειονομικός Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας

Για τη σχετική εγκύκλιο ακολουθήστε το ΣΥΝΔΕΣΜΟ