Αρχείο για "25 Φεβρουαρίου 2024"

Διδακτική επίσκεψη Α΄ τάξης στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στον Βαρνάβα Αττικής

mouseioartou

Το σχολείο μας την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 προγραμματίζει διδακτική επίσκεψη της Α΄ Τάξης  στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου. Για τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών, παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση Συναίνεσης (Αρχείο Υ.Δ. Μουσείο Άρτου)

Το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου ιδρύθηκε το 2005, εκθέτοντας με μεράκι και αγάπη τους καρπούς ενός πολυετούς, συλλεκτικού έργου.
Ένα παλιό αρχοντικό στον Βαρνάβα μετατράπηκε σε Μουσείο Άρτου και φιλοξενεί πάνω από 3000 κεντημένα είδη ψωμιού με διακόσμηση από την Ελλάδα και 40 χώρες του εξωτερικού.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών «Ενεργός Πολιτειότητα. Πολίτης στο Σχολείο-Πολίτης του Κόσμου»

ΑΦΙΣΑ KPEΤο σχολείο μας επελέγη να συμμετάσχει με δύο εισηγήσεις στο 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών «Ενεργός Πολιτειότητα. Πολίτης στο Σχολείο-Πολίτης του Κόσμου», που θα διεξαχθεί από την 5η Απριλίου 2024-ημέρα Παρασκευή μέχρι και την 7η Απριλίου 2024-ημέρα Κυριακή στα Ιωάννινα.

Η αντιπροσωπεία των μαθητών/τριών ανέρχεται στους 55 και απαρτίζεται από τα μέλη της περιβαλλοντικής και της ρητορικής ομάδας του σχολείου μας. Στην περίληψη των εισηγήσεων, που επισυνάπτονται, αποδεικνύεται το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και αποτελεσματικότητας των μαθητών/τριών μας.

Τα παιδιά θα συνοδεύσουν η διευθύντρια, κ. Παπαχρήστου, η κ. Συνοδινού, η κ. Μαθιουδάκη, η κ. Μαλκότση και η κ. Παπαϊωάννου.

Καλή επιτυχία, παιδιά!

Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής στην εκπαιδευτική εκδρομή

 Λήψη αρχείου

Ετικέτες: , , ,

Αποτελέσματα 84ου πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού “Ο Ευκλείδης”

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας Κωστούλα Βασίλη  (Β Τάξη) και Ασημακόπουλο Απόστολο  (Γ Τάξη), που συμμετείχαν στην 2η φάση του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού  της Μαθηματικής Εταιρίας “Ο Ευκλείδης“, όπου και προκρίθηκαν στην 3η φάση του διαγωνισμού!

Αιέν αριστεύειν!

 

Ετικέτες: , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς