Η ΠΡΙΓΚΙΠΟΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.

Η εξ’ αποστάσεως δημιουργία συνεχίστηκε και τη 2η εβδομάδα καραντίνας. Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά  παροτρύνθηκαν από τη νηπιαγωγό τους να παρακολουθήσουν  τα βίντεο που τους έστειλε με το κινητό της για να βρεθούν νοερά μέσα στην τάξη τους που την αποχωρίστηκαν ξαφνικά και παρά τη θελήσή τους. Στη συνέχεια έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες που άκουσαν στα 2 βίντεο και να δημιουργήσουν πάνω σε χαρτί ή οπουδήποτε αλλού με το δικό τους μοναδικό τρόπο!

Πατήστε πάνω στους συνδέσμους να δείτε τα βίντεο.

received_3189426884421991

received_631733204331627

Η ανταπόκρισή τους ήταν μεγάλη. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τους γονείς  τους, χάρηκαν που είδαν την τάξη τους ! Τη χαρά αυτή την αποτύπωσαν στα έργα που δημιούργησαν το καθένα ξεχωριστά με κέφι , αγάπη και φαντασία!

1. Μας λείπει η Πριγκιποτάξη μας! 

2.  Επιλέγω λέξεις  από το λεξόδεντρο της Άνοιξης της τάξης μου, γράφω και ζωγραφίζω.

 

1 σχόλιο στο “Η ΠΡΙΓΚΙΠΟΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.

  1. Υπέροχες εργασίες από υπέροχα παιδιά για την πιο όμορφη τάξη και την πιο καλή κυρία! Τα παιδιά με την υποστήριξη πάντα της δασκάλας δεν το βάζουν κάτω σε αυτή την δύσκολη εποχή και προσπαθούν ακόμη περισσότερο… Ας παραδειγματιστούμε για άλλη μια φορά! Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς που αντιστέκονται, δεν τα παρατάνε και με κάθε δυνατό τρόπο, όσο δουλειά κι αν χρειάζεται γι’ αυτό, καταφέρνουν να μένουν δίπλα στα παιδιά!
    Καλή αρχή και συγχαρητήρια σε όλους μεγάλους και μικρούς για αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια!!

Αφήστε μια απάντηση