Μήνας: Φεβρουάριος 2025
“ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ”
Η ομιλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα την ψηφιακή ασφάλεια και την ψηφιακή παιδεία απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, φροντιστές παιδιών και κάθε ψηφιακό πολίτη.
Συνδιοργάνωση: 47ο και 20o & 56ο Δημοτικό Σχ. Ηρακλείου
Πότε: Τετάρτη, 12 Μαρτίου, 18:00
Που: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ: https://forms.gle/YxL1uJiYibgB6juB6
Δράση για την Τσικνοπέμπτη απο την Τρίτη τάξη
“Μια γριά μπαμπογρια έμαθε στα παιδιά της Γ’ τάξης πως το τρίβουν το πιπέρι” και πώς περνούσαν τις Απόκριες παλαιότερα οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας. Οι μαθητές/τριες αφού έφτιαξαν μάσκες και χαρταετούς της ευτυχίας επιδόθηκαν σε ένα ατελείωτο παιχνίδι με μουσική, χορό και δράση. Ντυμένοι ήρωες από κάθε εποχή και θεματολογία, χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια με τη χρήση της κορδέλας, των μπαλονιών και του μαγικού καπέλου.
Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιεί το εξ αποστάσεως και ασύγχρονο μοριοδοτούμενο 9μηνο (440 ωρών) επιμορφωτικό πρόγραμμα στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό goLearn.
Το 9μηνο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του goLearn αποτελεί την κορυφαία Πανεπιστημιακή επιμόρφωση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ στην Ελλάδα. Είναι πρώτο σε ζήτηση από χιλιάδες εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας κάθε χρόνο που ενδιαφέρονται να εξειδικευτούν στον νευραλγικό τομέα της Ειδικής Αγωγής και να μοριοδοτηθούν με βάση τη νομοθεσία.
50.000 εκπαιδευτικοί έχουν μοριοδοτηθεί από το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις Εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε Προγράμματα Επιμόρφωσης Β2 επιπέδου Τ.Π.Ε.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, από σήμερα, Τρίτη 4/2/2025, να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα της 3ης περιόδου επιμόρφωσης Β2 επιπέδου Τ.Π.Ε., τα οποία θα ξεκινήσουν τέλη Μαρτίου 2025 και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Νοεμβρίου 2025, μετά από διακοπή μαθημάτων την καλοκαιρινή περίοδο.Οι αιτήσεις συμμετοχής για την παρούσα περίοδο επιμόρφωσης και η κατανομή των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης γίνονται σε 2 φάσεις:
• 4 έως 13 Φεβρουαρίου 2025 (Α’ φάση υποβολής αιτήσεων και κατανομής των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης με διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης), (περισσότερα…)