Ημερίδα Π.ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας και 1ου Ε.Κ. Άμφισσας με θέμα “Εικονική επιχειρηματικότητα προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας ελιάς” (Άμφισσα, 12-5-2023)

16 Μαΐου, 2023 clalas99

ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 12 5 2023

Σχετικά με την ημερίδα που διοργάνωσαν το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας και το 1ο Ε.Κ. Άμφισσας με θέμα “Εικονική επιχειρηματικότητα προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας ελιάς”, που έλαβε χώρα μέσα στο Μάιο στην Άμφισσα παρουσιάστηκαν οι ακόλουθες εισηγήσεις:

  • Η διεύθυνση του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας παρουσίασε το σχολείο και την στοχοθεσία της ημερίδας.

  • Οι εκπαιδευτικοί Π.ΕΠΑ.Λ./ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας Νικόλάος Παπαματθαίου, κλ. ΠΕ80, Σοφία Παπάζογλου, κλ. ΠΕ88.02 και Πέτρος Γεωργίου, κλ. ΠΕ88.01, παρουσίασαν την εργασία «Εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου Εικονικής Επιχείρησης Βιολογικών Προϊόντων με βάση την Ελιά».

  • Ο Δρ. Ευστάθιος Σταυριανός, γεωπόνος, φυτοϋγειονομικός ελεγκτής, προϊστάμενος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης & Ελέγχων Ν. Φωκίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρουσίασε το θέμα «Φυτοπροστασία στην βιολογική καλλιέργεια της ελιάς».

  • Ο γεωπόνος Ηλίας Δημητρέλος, Msc Διαχείριση Αποβλήτων – Msc Εδαφική και Θαλάσσια Βιοχημεία, Διευθυντής Ανάπτυξης Π.Ε. Φωκίδας, παρουσίασε το θέμα «Άρδευση του ελαιώνα Άμφισσας».

  • Η εισήγηση της γεωπόνου Πέγκυς Καραγεώργου αφορούσε τους «Παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή και την τιμή της ελιάς και του ελαιολάδου».

  • Ο γεωπόνος-μελετητής Γεώργιος Σκόκας αναφέρθηκε στις «Χρηματοδοτήσεις στον αγροτικό τομέα».

  • Τέλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χρισσού Παναγιώτης Δασαργύρης παρουσίασε τη «Λειτουργία ελαιοτριβείου».

H εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών και της Δ.Δ.Ε. Φωκίδας και την τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γεώργιος Δελμούζος. Τη Δ.Δ.Ε. Φωκίδας εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Ιωάννης Καλλίχορος. Παρέμβαση έγινε και από εκπροσώπους του Συλλόγου Απανταχού Αμφισσέων “Τα Σάλωνα” που ήταν συνδιοργανωτής της ημερίδας στα πλαίσια της δράσης “Άμφισσα της Ελιάς η Πόλη”. Την ημερίδα, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες του Π.ΕΠΑ.Λ./ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας και του ΓΕ.Λ. Άμφισσας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους και όσες συμμετείχαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

P1210356z

Ο διευθυντής του Π.ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας Ν. Αναγνωστόπουλος στην έναρξη της ημερίδας

P1210362z

P1210367z

P1210379b

P1210372z

P1210381z

P1210386z

P1210390z

P1210395z

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,Άμφισσα ,Αναλυτικά Προγράμματα ,ΓΕ.Λ. Άμφισσας ,Δελτίο τύπου ,Εικονική επιχείρηση ,Εκπαιδευτικοί ,Ενημέρωση ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Επιχειρήσεις ,Ημερίδες ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Π.ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Παρουσίαση ,Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. ,Φωκίδα ,Φωτογραφία .

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση