Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς ΠΕ19/ΠΕ20 στο 1ο ΕΚ Άμφισσας (13/11/2014)

31 Οκτωβρίου, 2014 clalas99

Το ΙΤΥΕ-Διόφαντος στα πλαίσια της Δράσης Α8: «Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης» της πράξης ΣΤΗΡΙΖΩ, θα πραγματοποιήσει εκπαίδευση των Εκπαιδευτικών Πληροφορικής (ΠΕ19  & ΠΕ20) σε αντικείμενα που αφορούν στην υποστήριξη των υποδομών ΤΠΕ του Σχολείου, σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Ν. Φωκίδας, και σε συνδιοργάνωση με τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής κ. Ηλιάδη Κοσμά.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 1ο ΕΚ Άμφισσας την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 από τις 15:00 έως τις 20.00. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει παρουσίαση της πράξης ΣΤΗΡΙΖΩ και δύο εργαστήρια (workshops). Το πρώτο εργαστήριο θα περιλαμβάνει την χρήση και αξιοποίηση Διαδραστικών Πινάκων στη μαθησιακή διαδικασία. Το δεύτερο εργαστήριο θα αναφέρεται στον τρόπο σύνδεσης και λειτουργίας των σχολικών εργαστηρίων πληροφορικής καθώς και την υποστήριξη τους από τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής.  Ακολουθεί παράρτημα στο οποίο αναφέρεται το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,1ο Σ.Ε.Κ. Άμφισσας ,Άμφισσα ,Εκπαιδευτικοί ,Επιμόρφωση ,Εργαστήρια Πληροφορικής ,Σεμινάρια .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση