ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2024-2025

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023-2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ 1-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024.

ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΤΟ 2020.

Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 20Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ taxisnet

1. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  • ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ gov.gr (TaxisNet)
  • ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
  • ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , (όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο στο ονοματεπώνυμο του γονέα από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας )

2. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ :

  • ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ Ή ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
  • ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ (ΑΔΥΜ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ).
  • ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΕΔΑΣΥ ΄Ή ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΄Ή ΑΛΛΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΕΕΑ.
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΓΟΝΕΑ//ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΜΕ ΥΠΕΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ GOV.GR
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΑΝ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΕΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΌ ΑΛΛΟΝ ΙΔΩΤΗ ΠΑΡΟΧΟ
  • ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ,  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ,   ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΝΗΠΙΩΝ/ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.

 

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (7:45-8:00) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ /ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ https://blogs.sch.gr/1nipkalam/ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΕΓΓΡΑΦΕΣ” ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΤΥΠΟ, ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:30 – 12:00 ΣΤΟ 2310426648 ΚΑΙ ΣΤΟ e-mail mail@1nip-kalam.thess.sch.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΟΥ/ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΛΩΘΕΙΣΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΟΥ/ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΝΕΙΜΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.

Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ