ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 – 11 – 2020

 

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μαθητές μας, ότι σύμφωνα με το με αρ. πρωτ.: Φ1/155591/ΓΔ4/ 13-11-20 έγγραφο της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφίας Ζαχαράκη με θέμα «Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου», αποφασίσαμε να τροποποιήσουμε το ωρολόγιο πρόγραμμα για την Τρίτη 17-11-2020,  ημέρα μνήμης των γεγονότων του  Πολυτεχνείου.

Οι μαθητές μας θα εισέλθουν στις διαδικτυακές αίθουσες διδασκαλίας μέσω των αντίστοιχων συνδέσμων (links)  των καθηγητών τους, κατά την έναρξη της δεύτερης  διδακτικής ώρας. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, θα διαθέσουμε χρόνο, από τις  9:20 μέχρι τις 10:20 περίπου, για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές μας θα παρακολουθήσουν αναφορές στα ιστορικά γεγονότα της περιόδου, ηχητικά ντοκουμέντα της εποχής, φωτογραφίες, μουσική και τραγούδια εμπνευσμένα από όσα έλαβαν χώρα τις μέρες εκείνες με κυρίαρχο αίτημα την αποκατάσταση της δημοκρατίας στον τόπο μας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 17-11-2020

Ώρα 9:20

Α/Α

ΤΜΗΜΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

1

Γ3

Βορρίση Αθηνά

2

Γ2

Ζάχου Μάρθα

3

Β1

Πεγκλή Αικατερίνη

4

Β2

Μαγκλάρα Κλεονίκη

5

Α3

Ταμπάκη Παρασκευή   

6

Α2

Μιχαλοπούλου Αναστασία

7

Γ1

Παπαϊωάννου Χάιδω

8

Α1

Μαρτάκη Παναγιώτα

9

Β3

Βουτσινά Παναγιώτα

 

Επιπλέον, οι καθηγήτριες του σχολείου μας, οι κυρίες Παπαϊωάννου Χ. και Βουτσινά Π. έχουν επιμεληθεί σχετικό υλικό το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο ιστολόγιο του σχολείου μας, όπου μπορούν να ανατρέξουν, για να ενημερωθούν όσοι το επιθυμούν.

Τέλος, ειδικά φέτος και μετά από κλήρωση, λόγω περιορισμένης δυνατότητας του WEBEX, στο τμήμα Γ3 θα φιλοξενήσουμε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης τον γνωστό φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, ο οποίος με τον φακό του, μάς έχει εξασφαλίσει ένα μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο από τις εξελίξεις των ημερών: τη φωτογραφία με την είσοδο του τανκ  στο Πολυτεχνείο.  Ο κύριος Σαρρηκώστας θα μας μιλήσει για ό,τι έζησε εκείνες τις ημέρες καλύπτοντας τα γεγονότα για το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press (AP).

Από τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/1gymchal/2020/11/15/anakoinosi-gia-tin-triti-17-11-2020/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση