Το σχολείο μας

Το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) και το Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Πολυγύρου συστεγάζονται και λειτουργούν στο σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται στη Βορειο-Ανατολική είσοδο της πόλης (δίπλα στο γήπεδο Πολυγύρου).

Το ΕΠΑ.Λ. Πολυγύρου λειτουργεί από το 1967 παρέχοντας ανελλιπώς γνώσεις τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης στους μαθητές του νομού Χαλκιδικής. Σήμερα στο ΕΠΑ.Λ. Πολυγύρου φοιτούν περίπου 250 μαθητές σε έξι (6) τομείς και ειδικότητες (Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού Πληροφορικής, Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών υπηρεσιών, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και δικτύων, Σχεδιασμού Δομικών Έργων και γεωπληροφορικής, Τεχνικός Οχημάτων, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων).

Το Ε.Κ. Πολυγύρου λειτουργεί από το 2005 ως αυτοτελής διοικητική δομή οργάνωσης και διαχείρισης Σχολικών Εργαστηρίων τα οποία διαθέτει προς χρήση στις σχολικές μονάδες της περιοχής. Σήμερα το Ε.Κ. Πολυγύρου διαθέτει εννέα Σχολικά Εργαστήρια (Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας, Δομικών Έργων, Οικονομίας και Υγείας Πρόνοιας).

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας 2023-2024

Λήψη αρχείου  

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση