Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας την Σχολική Σύμβουλο των Νηπιαγωγών Ν. Ευβοίας , κυρία Μπουλντή Δέσποινα την οποίαν ευχαριστούμε πολύ που είναι πάντα κοντά μας και κοντά σε όλα τα παιδιά . 
Η Σχολική μας σύμβουλος παρακολούθησε δραστηριότητα εισαγωγής μπάσκετ στην αυλή που διοργάνωσε το Νηπιαγωγείο μας με πρωτοβουλία της κυρίας Μαρίας Φωτιά με τον Αθλητικό Σύλλογο Έξω Παναγίτσας στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ Β. C , για την διεξαγωγή της δράσης και τον εξαιρετικό δάσκαλο μπάσκετ. Ευχαριστούμε την κυρία Μαρίνα την μητέρα της Ανδριανής μας για την μπασκέτα και την συμμετοχή της στην όλη διοργάνωση. Η ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ Β. C , θα είναι ξανά κοντά μας πολύ σύντομα.
παίξαμε τα παιχνίδια παρακάτω
Μερικές φωτογραφίες / από το παιχνίδι των παιδιών. θα παίζουμε κάθε μέρα πια αφού έχουμε μπασκέτα και τρεις μπάλες.






























