Φραγκούλης Ιωσήφ

Επώνυμο: Φραγκούλης fragoulis
Όνομα: Ιωσήφ
Ιδιότητα – Θέση Ομιλητή: ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ
Σύντομο Βιογραφικό: «Ο Ιωσήφ Φραγκούλης είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) Ηρακλείου Κρήτης και Καθηγητής Σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη Θεματική Ενότητα «Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ενηλίκων».
Έχει διδάξει ως Εντεταλμένος Λέκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και στο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης του ίδιου τμήματος.
To ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στο πεδίο της διδακτικής μεθοδολογίας εκπαίδευσης ενηλίκων, της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, της διασφάλισης ποιότητας και των καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Ασχολείται με την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, καθώς και τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Κατάρτιση Στελεχών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και εκπαιδευτής εκπαιδευτών και αξιολογητών του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης, του Ενικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, καθώς και του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΑΔΕΔΥ.
Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε συλλογικούς τόμους σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά σχετικά με την εκπαίδευση και διδακτική ενηλίκων, την εκπαίδευση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τις βιωματικές συμμετοχικές τεχνικές και την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και κατάρτιση.
Έχει συγγράψει εκπαιδευτικά βιβλία και έχει συμμετάσχει στην παραγωγή διδακτικού υλικού τόσο με χρήση συμβατικών μεθόδων εκπαίδευσης, όσο και με χρήση μορφών εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Επικοινωνία: sfaka@otenet.gr

Λίστα Σεμιναρίων

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων