Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) www.eap.gr και

ιδιαίτερα το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού & Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜhttp://eeyem.eap.gr/ και ιδαίτερα τον τότε  Δ/ντή του ΕΕΥΕΜ Δρ. Αχιλλέα Καμέα, Αν. Καθηγητή και τον  υπεύθυνο της Υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων Centra MSc Ιωάννη Χρηστίδη για τη διάθεση της εικονικής αίθουσας και την υποστήριξη τους από την πρώτη περίοδο υαλοποίησης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κ. Δ/ντές των Σχολείων και τους υπεύθυνους Σχολικών Εργαστηρίων Πληροφορικής και Εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ( ΣΕΠΕΗΥ) για τη διευκόλυνση της χρήσης των ΣΕΠΕΗΥ ή άλλων αιθουσών των σχολείων τους ως αίθουσες εξ αποστάσεως παρακολούθησης των ιστοδιαλέξεων.

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων