Λίγα λόγια…

Ακόμη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μία δύσκολη χρονιά η οποία φάνηκε από την έναρξή της. Η χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων μέσα στην τάξη, μας έφερε κοντά σε νέα δεδομένα στα οποία έπρεπε όλοι μας να προσαρμοστούμε, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Έπειτα ήρθε η αναστολή λειτουργίας των σχολείων και μαζί με αυτήν και η έναρξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Άλλη μία δυσκολία την οποία έπρεπε να υπερβούμε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε στους μαθητές μας εκείνες τις δεξιότητες  που ορίζει το πρόγραμμα του νηπιαγωγείου και ταυτόχρονα να μην χαθεί ο κύριος ρόλος του, η κοινωνικοποίηση, η επαφή και η αλληλεπίδραση.

Μαθητές και γονείς στάθηκαν επάξια σε αυτές  τις νέες εκπαιδευτικές προκλήσεις και τους ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχαν στον  δύσκολο «αγώνα» της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την άψογη συνεργασία της εκπαιδευτικής ομάδας του σχολείου μας καθόλη την διάρκεια της χρονιάς φέρνοντας εις πέρας αυτό το πολύ  δύσκολο έργο. Ευχαριστούμε πολύ μία, μία τις συναδέλφισσες αναπληρώτριες που ήταν φέτος κοντά μας και τους ευχόμαστε τα  καλύτερα με την ευχή να μπορέσουν να τοποθετηθούν και πάλι στο σχολείο μας  που θα τους περιμένει.

Με ιδιαίτερη όμως  συγκίνηση και αγάπη θέλουμε να αποχαιρετήσουμε και την διευθύντρια  μας κυρία Ιωάννα η οποία για 11 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε στο σχολείο μας προσφέροντας επάξια ως εκπαιδευτικός μα και ως άνθρωπος τα μέγιστα. Την ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα πρόσφερε στο σχολείο και στους συναδέλφους της  όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορεί να χάνουμε μια πολύ καλή συνεργάτιδα και διευθύντρια παραμένει όμως  μία πάρα πολύ καλή φίλη! 

Ιωάννα μας σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτήν την νέα σου αρχή!

Αγαπημένες μας,

Ευγενία, Κωνσταντίνα, Μαρία, Χριστίνα, Βασιλική και Ιφιγένεια, είσαστε μέσα στις καρδιές μας.

Εις το επανιδείν!

Καλό καλοκαίρι σε όλους

από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση