Αρχεία για 19 Ιουνίου 2015

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Οργανικά κενά κλάδων ΠΕ60 & ΠΕ70 »

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας γνωστοποίησε τoυς πίνακες με τα οργανικά κενά για τους κλάδους ΠΕ60 και ΠΕ70, μετά τη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε Κέρκυρας που πραγματοποιήθηκε στις 18-6-2015 με θέμα: «Καθορισμός οργανικών κενών κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70». Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων οριστικής τοποθέτησης-μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε  θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες κατόπιν σχετικής Πρόσκλησης […]

Σε δημόσια διαβούλευση το Πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία »

Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπό τον τίτλο: «Ρυθμίσεις για την ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και άλλες διατάξεις». Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00.

ΠΔΕ Ιονίων Νήσων: Τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Κέρκυρας »

Με απόφαση του Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων, τοποθετούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί σε θέσεις Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Κέρκυρας σύμφωνα με τον κυρωμένο πίνακα. Οι τοποθετούμενοι υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία αυτοπροσώπως στη σχολική μονάδα στην οποία τοποθετούνται, την Πέμπτη 25-6-2015. Οι νέοι Διευθυντές οφείλουν να στείλουν αυθημερόν με fax το πρακτικό ανάληψης στην οικεία Διεύθυνση […]

Δ/νση ΠΕ Κέρκυρας: Πίνακας μορίων μετάθεσης εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 εντός ΠΥΣΠΕ »

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας αναρτά τον πίνακα μορίων μετάθεσης των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60 και ΠΕ70 που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε Κέρκυρας. Η υπηρεσία θα δέχεται ενστάσεις επί των ανωτέρω πινάκων στα γραφεία της Διεύθυνσης και μέσω fax (26610 47202), έως την Τετάρτη 24-06-2015 και ώρα 12.00 μ.μ.

ΔΟΕ: Εμπλοκή ιδιωτικών εταιρειών στην αξιολόγηση προγραμμάτων που υλοποίησαν σχολικές μονάδες »

Έπειτα από πλήθος καταγγελιών για εγκυκλίους που φτάνουν σε σχολεία όλης της χώρας με συνημμένα ερωτηματολόγια που αφορούν τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων αλλά  και τους γονείς των μαθητών και διακινούνται από ιδιωτικές εταιρείες, έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω: