Αρχεία για 24 Νοεμβρίου 2014

32 ερωτήσεις και απαντήσεις για την αξιολόγηση. Εκτός οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί »

Δεν προβλέπεται αξιολόγηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε όποια θέση και εάν έχουν τοποθετηθεί, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και το οποίο αναρτήθηκε από τη ΔΔΕ Φλώρινας. Στο εν λόγω έγγραφο υπάρχει σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων που είναι χρήσιμο να μελετηθούν από τους εκπαιδευτικούς.

Β. Αδαμίδου: Ευχαριστήρια επιστολή »

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες, Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την  εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω τη δράση μου πάντα με γνώμονα την αξιοκρατία, την ισονομία και τη δικαιοσύνη προασπίζοντας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Δεσμεύομαι ότι θα […]

Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων: Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών μελών στα υπηρεσιακά συμβούλια »

Ως Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων εκφράζω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μου για την άψογη εκλογική διαδικασία: στις Νομαρχιακές και Εφορευτικές Επιτροπές διεξαγωγής των εκλογών, τους Συνδικαλιστικούς Συλλόγους Εκπαιδευτικών, τις Συνδικαλιστικές Παρατάξεις και τους Υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, οι οποίοι επιφορτίστηκαν με τα καθήκοντα της διεξαγωγής των εκλογών.