Αρχεία για 10 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΕ: Εμπαιγμός και πρόκληση από τον Υπουργό Παιδείας. Δίχως το διάλογο που προανήγγειλε προχωρά σε μονομερείς αποφάσεις για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη της ύπαρξης ειλικρινούς και ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ της Δ.Ο.Ε. και της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ για το, κορυφαίας σημασίας, ζήτημα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Στα πλαίσια αυτά συμφωνήθηκε με τον υπουργό Παιδείας η έναρξη αυτού του διαλόγου.

Εφαρμογή της Αξιολόγησης στο πλαίσιο του Π.Δ. 152/2013 »

Σε συνέχεια του εγγράφου Α-71/115305/Δ2/22-07-2014 και μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Περιφερειακών Δ/ντών Εκπαίδευσης, των Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού, των Προϊσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης  Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, των Σχολικών Συμβούλων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και των Δ/ντών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης έπεται: α) η αξιολόγηση των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων […]

Π. Ποζίδης: Ευχαριστήριο για τις εκλογές αιρετών »

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Ο κλάδος μας απάντησε στις 5 του Νοέμβρη με τον πιο εύγλωττο τρόπο στην επίκαιρη πρόκληση: 805 εκπαιδευτικοί της Π.Ε της Κέρκυρας τίμησαν το πιο σημαντικό δικαίωμα έκφρασης με τη συμμετοχή του στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά συμβούλια. Δείτε εδώ το ευχαριστήριο.

B. Παληγιάννης: Ευχαριστήρια επιστολή »

Aισθάνομαι πρώτιστα την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών.