Αρχεία για 10 Ιουνίου 2014

Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας: Εγκύκλιος λήξης »

Εγκύκλιο εξέδωσε ο Δ/ντής Π.Ε. Κέρκυρας με τα εξής θέματα: A.Υπενθύμιση ενεργειών με τη λήξη του διδακτικού έτους 2013–2014 για τα Δημοτικά Σχολεία. B.Υπενθύμιση ενεργειών με τη λήξη του διδακτικού έτους 2013–2014 για τα Νηπιαγωγεία. Γ. Χαιρετισμός του Διευθυντή Π.Ε. Κέρκυρας κ. Τζίμα.

Tο πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα του μουντιάλ. Ενημέρωση αποτελεσμάτων »

H ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ sports θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις όλες τις αναμετρήσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας για την κατάκτηση του τίτλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι σημαντικότεροι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ και συχνά σε παράλληλη μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤsports και από τη ΝΕΡΙΤ HD, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής […]

ΔΟΕ: Να πάρουν πίσω όλες τις συγχωνεύσεις »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων – Μαθητών της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 11/6/2014 στις 6:30 μ.μ. έξω από τη βουλή. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές απαιτούν:

ΔΟΕ: Κήρυξη διευκολυντικής 3ωρης στάσης εργασίας για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς της ΚΥ του ΥΠΑΙΘ »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προκηρύσσει διευκολυντική τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 12/6/2014, ώστε να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι μας που είναι αποσπασμένοι στην ΚΥ του ΥΠΑΙΘ, στη κινητοποίηση (3ωρη στάση) που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΑΙΘ.

Οι αλλαγές που σηματοδοτεί ο ανασχηματισμός: Όλη η σύνθεση της νέας κυβέρνησης »

Aλλαγές στο κυβερνητικό έργο και στις κομματικές ισορροπίες σηματοδοτεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Ιδίως η τοποθέτηση του κ. Γκίκα Χαρδούβελη φανερώνει τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην πορεία προς την ανάπτυξη.

Τίτλοι τέλους στη θεώρηση βιβλιαρίων υγείας »

Tην υπουργική απόφαση με την οποία καταργείται η υποχρέωση θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Η απόφαση, διέπει τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος «Ατλας». Πρόκειται για ένα σύστημα ψηφιακής καταγραφής του ιστορικού για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας.