Ανακοινώσεις

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων  Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες,  αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των δομών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία) από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020.

Το διδακτικό έτος (τα μαθήματα για τους μαθητές και τις μαθήτριες) θα λήξει στις 30 Ιουνίου, αντί 15 που προβλέπει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

Για το σχολικό έτος 2020-2021 οι  εγγραφές στο Νηπιαγωγείο θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 30 Μαΐου 2020. Εγγραφές μετά την 30η Μαΐου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2020-21, μαθητές γεννημένοι το 2015 (νήπια) και το 2016 (προνήπια).

Η φοίτηση στα νηπιαγωγεία είναι υποχρεωτική.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

ΔΕΙΤΕ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ 2020-21

ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΑΔΥΜ

ΑΔΥΜ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΩΣ  31 ΜΑΪΟΥ  2020

Σε καινούρια ανακοίνωση προχώρησε στις 28-4, το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία των νηπιαγωγείων. Σύμφωνα με αυτή νηπιαγωγεία και δημοτικά ενδέχεται να ανοίξουν  την 1η Ιουνίου μόνο αν η πανδημία βαίνει καθοδικά και αφού το υποδείξουν οι λοιμωξιολόγοι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΩΣ  10 ΜΑΪΟΥ  2020

Όλες οι εκπαιδευτικές δομές τις χώρας θα παραμείνουν κλειστές έως τις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο αυστηροποίησης των μέτρων ώστε να αποδώσουν οι προσπάθειες των πολιτών στην αντιμετώπιση της COVID-19.

MENOYME ΣΠΙΤΙ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ!!!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΩΣ  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

 Σας ενημερώνω ότι έγινε παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών,  για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19,  έως και τις 10 Απριλίου 2020.

Παραθέτουμε κι ένα χρήσιμο σύνδεσμο για την ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών και παιδιών κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το Νηπιαγωγείο μας, όπως και όλα τα σχολεία της Ελλάδας, θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες για να προφυλαχθούν οι μαθητές και για να μην υπάρξει διασπορά και μετάδοση του κοροναϊού.

Όσο τα σχολεία θα είναι κλειστά, τα παιδιά εννοείται ότι θα πρέπει να προφυλαχθούν και να μην πηγαίνουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες, αθλητικούς χώρους, παιδότοπους και άλλους χώρους όπου έρχονται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Με αυτό τον τρόπο δεν προφυλάσσουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τους ενήλικες που ζουν στον ίδιο χώρο μαζί τους, όπως τους παππούδες και τις γιαγιάδες αλλά και άλλα άτομα που είναι ευαίσθητα σε ασθένειες.

Θα πρέπει, όχι μόνο αυτό το διάστημα, αλλά και πάντα να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, να πλένουν συχνά τα χέρια τους, να μην τα βάζουν στο στόμα ή τα μάτια, να καλύπτουν το στόμα και τη μύτη όταν βήχουν ή φτερνίζονται όπως έχουμε μάθει.

Αν τα παιδιά ή και εσείς παρουσιάσετε κάποιο από τα συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό, καταρροή, πονόλαιμο να μην πάτε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 1135 για να πάρετε οδηγίες.
Δεν χρειάζεται πανικός αλλά να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη έτσι ώστε να μειωθεί η διασπορά της νόσου.

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μια προσπάθεια για το καλό όλων μας!

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΉ 2019

Σας καλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας την Τετάρτη 18-12-2019, στις 9:00 το πρωί στο νηπιαγωγείο μας. Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε τρόφιμα για το “Χριστουγεννιάτικο Καλάθι Αλληλεγγύης” του δήμου Ελασσόνας, δράση στην οποία συμμετέχει το νηπιαγωγείο μας. Τα τρόφιμα θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ   11-9-2019

Ο Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2019-20, θα πραγματοποιηθεί  στο σχολείο μας,
την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 09:30 π.μ.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους μας: μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς !

 

KAΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 2019

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. σας περιμένουμε στο νηπιαγωγείο μας για να χαιρετήσουμε τη σχολική χρονιά που μας πέρασε και  να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

9:00 π.μ. Προσέλευση

9:10 π.μ. Παρουσίαση έργων eTwinning

9:30 π.μ. Καλοκαιρινή γιορτή

Σας περιμένουμε!!!

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ   11-9-2018

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2018-19 θα γίνει στις 8:30 το πρωί στο νηπιαγωγείο μας

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ