Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο του Kids Save Lives

KIDS SAVE LIVES 1
Το Δημοτικό Σχολείο Φαρρών, το Νηπιαγωγείο Φαρρών & ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  σε συνεργασία με το Kids Save Lives προσκαλούν τους γονείς και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου στο δωρεάν διαδικτυακό  εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών iSAVElives την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 18:00-21:30 (διάρκεια 3,5 ώρες). Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά άνω των 10 ετών, ενώ χορηγείται και βεβαίωση παρακολούθησης.
Στόχος του προγράμματος είναι να μάθουμε όλοι, ακόμα και τα παιδιά, να παρέχουμε ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ σε έναν άνθρωπο που κινδυνεύει μέχρι να φτάσει εξειδικευμένη βοήθεια. Πρόκειται στην ουσία για ένα μάθημα ζωής και η συμμετοχή όλων είναι σημαντική.
Για την καλύτερη οργάνωση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κάνετε μια προεγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών iSAVElives  ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://kidssavelives.gr/ekpaideusi/ (πατήστε κάτω από το πρόγραμμα iSAVElives FREE –FIRST RESPONDER EDUCATION το πλαίσιο ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται – στο πεδίο «Μήνυμα» πρέπει να γράψετε:  Νηπιαγωγείο Φαρρών – Κυριακή 30 Ιανουαρίου)
1