Σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ για ενήλικες στο 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Διασώστες του ΕΚΑΒ επισκέφθηκαν το 6ο Νηπ/γείο Ναυπλίου στα πλαίσια του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής, «Κυκλοφορώ με ασφάλεια στο δρόμο», προκειμένου να ενημερώσουν γονείς και κηδεμόνες για θέματα παροχής πρώτων βοηθειών. Ευχαριστούμε πολύ τους διασώστες!

 

Επίσκεψη κλιμακίου του ΕΚΑΒ στο 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε το 6ο Νηπ/γείο Ναυπλίου στα πλαίσια του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής, “Κυκλοφορώ με ασφάλεια στο δρόμο”, προκειμένου να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για θέματα παροχής πρώτων βοηθειών. Ευχαριστούμε θερμά το πλήρωμα του ΕΚΑΒ!

Η ΣΚΟΥΦΟΚΟΚΚΙΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Τα παιδιά του 6ου Νηπ/γείου Ναυπλίου επεξεργάστηκαν δημιουργικά το βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη “Σκουφοκοκκινίτσα” με στόχο την καλλιέργεια της αναγνωστικής τους απόλαυσης, την ανάπτυξη της αφηγηματικής τους ικανότητας, τη δραστηριοποίηση της φαντασίας και της εφευρετικότητας τους και τη διερεύνηση της κριτικής και δημιουργικής τους σκέψης. Τα παιδιά συνάντησαν τη συγγραφέα στον πολιτιστικό χώρο του Φουγάρου, όπου είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν μαζί της μέσα από θεατροπαιδαγωγικά δρώμενα.